Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (4)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=Маси<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 57
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-57 
1.


    Чалий, Олександр.
    Історичний розвиток поняття маси у фізичних теоріях XVII - XXI ст. / О. Чалий // Фізика та астрономія в школі. - 2012. - № 3. - С. 43-47. - Бібліогр.: в кінці ст.
ББК 22.3
Рубрики: Вивчення фізики--Поняття маси
Кл.слова (ненормовані):
фізика, маса
Анотація: Дана стаття містить інформацію про історичний розвиток поняття маси у фізичних теоріях XVII - XXI ст.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Чалий, Олександр.
    Історичний розвиток поняття маси у фізичних теоріях XVII-XXI ст. [Текст] / Олександр Чалий, Наталія Гриценко // Фізика та астрономія в сучасній школі. - 2012. - № 6. - С. 43-47. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 22.3
Рубрики: Фізика--Маса
   Фізика--Історія



Дод.точки доступу:
Гриценко, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Шульга, Валерій Михайлович.
    Астрофізичні та космологічні проблеми прихованої маси і темної енергії Всесвіту. Проблеми фундаментальної фізики і космічні дослдження (за доробками Цільової програми НАН України "Космомікрофізика") [Текст] : виступ академіка НАН України / Валерій Михайлович Шульга // Вісник Національної академії наук України. - 2013. - № 5. - С. 51-53 : фот.
ББК 22.68
Рубрики: Астрофізика
   Космічні дослідження--Україна



Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

4.


    Козир, В.
    Вікова динаміка маси внутрішніх органів і виходу субпродуктів бугайців м`ясних порід [Текст] / В. Козир, О. Калиниченко // Тваринництво України. - 2011. - N 4. - С. 12-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво--Скотарство
Анотація: Результати досліджень показали, що збільшення маси внутрішніх органів і виходу субпродуктів до 30-місячного віку свідчить про продовження росту і розвитку бугайців м`ясних порід.


Дод.точки доступу:
Калиниченко, О.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Стешиц, Олександр.
    Взаємини партійно-державної номенклатури і суспільних мас в Українській РСР у 1965-1985 рр. [Текст] / О. Стешиц // Сіверянський літопис. - 2015. - № 4. - С. 208-214. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 63(4Укр)
Рубрики: Історія України
   Партійна система--Компартійна система влади--Організаційні принципи--УРСР, 1940-1960 рр.

Кл.слова (ненормовані):
маси -- громадськість -- звернення -- ЦК КПУ
Анотація: У статті висвітлюється проблема комунікації номенклатури і суспільних мас.


Є примірники у відділах: всього 3 : ВКр (1), ВА (1), ВДГН (1)
Вільні: ВКр (1), ВА (1), ВДГН (1)


Знайти схожі

6.


    Бондарчук, З. В.
    Вибір способу соління для термокислотних сирів з ферментацією сирної маси [Текст] / З. В. Бондарчук, Г. Ф. Калмикова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 12. - С. 62-65. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.306.7
Рубрики: Переробка продукції--Сири
Анотація: Досліджено способи соління термокислотних сирів з ферментацією сирної маси. Установлено вплив способів соління на фізико-хімічні та органолептичні показники цих сирів.


Дод.точки доступу:
Калмикова, Г.Ф.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


    Хвостик, В.
    Використання математичних моделей для опису живої маси курей [Текст] / В. Хвостик, О. Сметана // Тваринництво України. - 2012. - № 9. - С. 6-11 : табл. - Бібліогр.: с. 11
Рубрики: Птахівництво--Курівництво
   Птахопродукти

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо-яєчні кури -- жива маса -- функція Б. Гомпертца -- функція Т. Бріджеса -- функція Ф. Річардса
Анотація: Математичні моделі Б. Гомпертца, Т. Бріджеса та Ф. Річардса дали змогу з високою точністю провести описове моделювання в динаміці живої маси м'ясо-яєчних курей різного генетичного походження. Найменші відхилення фактичних і розрахункових значень живої маси встановлено для курей створеної синтетичної популяції.


Дод.точки доступу:
Сметана, О.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


    Абалдова, В. А.
    Влияние вида сырья и оборудования на качество мясной массы [Текст] / В. А. Абалдова // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 9. - С. 37-40 : ил., табл.
Рубрики: Птиця--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса -- якість м'ясної маси -- обвалювальне обладнання
Анотація: Чтобы понять, какие части тушки ухудшают качество мясной массы, проведена обвалка всей тушки и ее составляющих отдельно. Так, тушки подвергались обвалке без измельчения, с измельчением на куски и шрот. Можно сделать следующие выводы: тип обвалочного устройства достоверно влияет на содержание золы и белков соединительной ткани мяса мехобвалки; установка Баадер обеспечивает самое низкое содержание золы в мясе мехобвалки; на содержание влаги, жира и белка мясной массы большее значение оказывает качество исходного сырья, чем тип обвалочного устройства.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Абалдова, В. А.
    Влияние типа установки на химический состав мясной массы [Текст] / В. А. Абалдова // Ефективне птахівництво. - 2018. - № 7. - С. 34-38 : ил., табл.
Рубрики: Птахівництво--М'ясне виробництво--Обладнання
Кл.слова (ненормовані):
обвалювання тушок птиці -- обладнання для обвалювання тушок птиці -- хімічний состав м'ясної маси -- м'ясо механічного обвалювання -- м'ясо ручного обвалювання
Анотація: Установки для обвалки тушек и частей тушек птицы различаются по принципу действия, а также конструктивными особенностями одного принципа действия. Поэтому многие авторы исследовали влияние типа установок и конструктивных особенностей на качество ММО.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

10.


    Абалдова, В. А.
    Влияние трубчатой кости на качество мясной массы [Текст] / В. А. Абалдова // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 8. - С. 42-44 : ил. табл.
Рубрики: Птахівництво--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса -- переробка м'яса птиці -- якість м'ясної маси птиці
Анотація: Для улучшения качества мясной массы части тушек, имеющие трубчатые кости (крылья, ноги), не следует направлять на мехобвалку.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-57 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)