Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (278)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (41)Електронний каталог книг іноземними мовами (9)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=Харчування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 675
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


    Литовченко, Олександр.
    Їжа повинна бути ліками [Текст] / Олександр Литовченко ; розмову вів Іван Бабенко // Діловий вісник. - 2011. - № 6. - С. 19.
Рубрики: Харчування
   Здоров'я населення

Анотація: Які продукти та напої слід уживати, щоб людство мало добре здоров’я та продовжило свій вік на Землі? На ці питання відповідає доктор технічних наук, професор Інституту садівництва О. Литовченко.


Дод.точки доступу:
Бабенко, Іван \розмову вів.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Гриценко, О. М.
    Проблемні питання обліку запасів у торговельно-виробничій діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст] / О. М. Гриценко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. - № 5. - С. 162-165. - Бібліогр.: с. 165
ББК 65.43
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Кл.слова (ненормовані):
громадське харчування

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


   
    Продукти з ГМО та без них [Текст] // Діловий вісник. - 2011. - № 7. - С. 15.
Рубрики: Продукти харчування--Маркування
Анотація: Закон зобов’язав ставити маркування "без ГМО" і на продукти, які містять генетично-модифіковані організми.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Піскунова, О. В.
    Регіональний аспект статистичного дослідження безпеки України [Текст] / О. В. Піскунова, О. І. Осипова // Формування ринкових відносин в Україні. - 2015. - № 7/8. - С. 115-122 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст. - № 7
Рубрики: Продовольча безпека--Регіональна соціологія--Україна
Кл.слова (ненормовані):
статистичний аналіз -- регіони -- споживання базових продуктів харчування -- міжрегіональні відмінності -- теорія конвергенції -- економетричне моделювання -- моделі панельних даних


Дод.точки доступу:
Осипова, О. І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Гончаров, С.
    Реформа системи безпеки продуктів харчування чи випорожнення наших гаманців? [Текст] / С. Гончаров // Пропозиція. - 2011. - № 6. - С. 62 - 64
Рубрики: Продовольча безпека--Контроль--Стандартизація продуктів харчування--Ефективність
Анотація: Реформування системи безпеки чи дерибан державних коштів?


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

6.


    Wu, Wu-Chung.
    Performance evaluation of implementation CRM systems into catering industry: the application of data envelopment analysis [Text] / Wu-Chung Wu // Актуальні проблеми економіки. - 2013. - № 12. - Р. 355-362 : табл. - Бібліогр.: 22 назви
Рубрики: Економіка підприємств громадського харчування--Маркетинг -- Управління роботою з клієнтами--Аналіз середовища функціонування
Анотація: У статті показано, що для ефективного утримання клієнтів і підтримки рівня прибутку багато підприємств впроваджують системи управління роботою з клієнтами (CRM), але найчастіше аналіз їх ефективності після впровадження не проводився. Для оцінювання ефективності CRM-систем на підприємствах проведено аналіз 20 підприємств громадського харчування за методом аналізу середовища. В оцінюванні ефективності враховано фінансові та нефінансові показники. Запропоновано рекомендації щодо покращення роботи з клієнтами.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


    Бредікін, Л.
    Чому українську продукцію в ЄС не вважають безпечною [Текст] / Л. Бредікін, М. Самаріна // Пропозиція. - 2011. - № 7. - С. 126 - 127
Рубрики: Безпека продуктів харчування--Країни ЄС--Якість продуктів харчування--Контроль


Дод.точки доступу:
Самаріна, М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


    Смичок, К.
    Гостинно та з приємною посмішкою зустрічають у "Волошці" [Текст] / Катерина Смичок // Носівські вісті. - 2014. - 31 трав. (№ 22). - С. 6
ББК 65
Рубрики: Громадське харчування
   Носівка, місто--Чернігівська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
кафе
Анотація: Носівське кафе працює на повну потужність.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)


Знайти схожі

9.


    Бульботко, Г.
    Використання рослин у харчуванні [Текст] / Г. Бульботко // Наука і суспільство. - 2011. - № 7/8. - С. 67-70
Рубрики: Лікарські рослини--Харчування


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

10.


    Wang, Fu-Jin
    Key success factory in optimal operation and management for large-scale croup diet industry : study on Foxconn Technology Group central kitchen [Text] / Fu-Jin Wang // Актуальні проблеми економіки. - 2011. - № 8. - P358-368 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка громадського харчування--Центральна їдальня "Foxconn Technology Group" --Китай--Тайвань
Анотація: У статті, виходячи з позиції багаточисельного групового харчування від 50 тис. працівників, описуються ключові фактори успіху для центральної їдальні "Foxconn Technology Group" у контексті оптимального проведення та управління груповим харчуванням. На основі детальних інтерв'ю з експертами, вченими, спеціалістами з планування роботи їдальні та керівниками субпідрядників застосовано модифікований метод Дельфі для підбору ключових факторів успіху проведення та управління багаточисельним харчуванням. На етапі попереднього анкетування зразки анкет розповсюджено поміж менеджерів середньої та вищої ланки їдальні, а також конкурентами та відвідувачами. Повернені анкети проаналізовано щодо їхньої надійності, а також перевірено методом аналітичної ієрархії. Цільовою аудиторією опитування є: особи, відповідальні за харчування на підприємствах, центральні офіси яких знаходяться на Тайвані; менеджери компанії, що керує їдальнею на Foxconn; керівники підприємств - постачальників сировини. Загальна кількість анкет – 250, 208 з них повернено та піддано статистичному аналізу на предмет придатності. За результатами анкетування запропоновано модель для оцінювання групового харчування на Тайвані та в Китаї.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)