Пошуковий запит: (<.>K=антиоксидант<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10 |
>1.
| Зеленый чай - мощнейший природный антиоксидант // Валеологія, 2009. т.№ 5/6.-С.30
|
>2.
| Комплексоутворення доксорубіцину з бичачим сироватковим альбуміном/Н. О. Горчакова [та ін.] // Доповіді Національної академії наук України, 2011. т.№ 4.-С.177-181
|
>3.
| Сергеєва І. Є. Порівняльна характеристика жирнокислотного спектра в діагностичних фізіологічних середовищах хворих на генералізований пародонтит/І. Є. Сергеєва, Т. С. Брюзгіна // Доповіді Національної академії наук України, 2011. т.№ 8.-С.183-188
|
>4.
| Оценка действия углеродных нанотрубок на митохондриальную активность клеток тканей различных органов методом спиновых зондов/Н. Т. Картель [и др.] // Доповіді Національної академії наук України, 2012. т.№ 3.-С.138-144
|
>5.
| Войцехівська Л. І. Кунжунта жирна олія - природний антиоксидант/Л,І. Войцехівська, О. А. Костюк, Н. В. Глумова // Вісник аграрної науки, 2012. т.№ 4.-С.65-66
|
>6.
| Роль кальция в реализации биологического действия эпибрассинолида в метаболизме клеток трансгенных растений табака сах1/С. В. Кретинин, О. М. Бондаренко, В. С. Кравец [и др.] // Доповіді Національної академії наук України, 2015. т.№ 9.-С.105-112
|
>7.
| Клещевніков А. Користь хурми для організму людини/А. Клещевніков // Безпека життєдіяльності. -Київ, 2016. т.№ 11.-С.2-3
|
>8.
| Примак Н. Ароматна біологія, або Чого ми не знаємо про корицю?/Н. Примак // Біологія (Шкільний світ). -Київ, 2017. т.№ 16.-С.4-9
|
>9.
| Бабич В. Сучасні тенденції селекції соняшнику/Вікторія Бабич // Агроном, 2020. т.№ 1.-С.158-159
|
>10.
| Божок Фермер вирощує ягоду. молодості/Сніжана Божок // Чернігівщина: новини і оголошення, 2020. т.7 трав. (№ 19).-С.1, 4
|
|