Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (20)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=заготовки<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-12 
1.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Бойко, Людмила
Назва : В'язання виробів гачком по колу : 7 кл.
Місце публікування : Трудове навчання (Шкільний світ). - 2011. - № 10. - С. 37-39: ілюстр (Шифр Н705090/2011/10)
Предметні рубрики: Трудове навчання-- Класно-урочна система-- Загальноосвітній навчальний заклад
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): в'язання гачком--традицій українського народу--заготовки
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 74.200.52
Автор(и) : Назаров Сергій
Назва : Орієнтовне календарно-тематичне планування занять з трудового навчання. 5 клас
Місце публікування : Трудове навчання (Шкільний світ). - 2013. - № 7. - С. Вкладка (Шифр Н705090/2013/7)
ББК : 74.200.52
Предметні рубрики: Трудове навчання-- Планування-- Загальноосвітні навчальні заклади
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): матеріалознавство--вироби--заготовки
Зміст : Технологія виготовлення виробів із фанери та ДВП (хлопці)/ блок 1; Технологія виготовлення виробів із аплікацією (дівчата)/ блок 2
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Моісеєнко, Олег
Назва : Запобігаємо механічному травмуванню
Місце публікування : Охорона праці. - 2016. - № 3. - С. 40-41: ілюстр. (Шифр О487627/2016/3)
Предметні рубрики: Обладнання-- Безпека
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): машини та механізми--рухомі частини виробничого устаткування --заготовки, що пересуваються--конструкції, що руйнуються--вимоги безпеки до обладнання--засоби захисту--огородження
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Надобко, Оксана
Назва : Коло і круг. Урок геометрії. 7-й клас
Місце публікування : Математика (Шкільний світ). - 2016. - № 6. - С. 27-31: рис. (Шифр К018930/2016/6)
Предметні рубрики: Геометрія-- Методика викладання-- Загальноосвітні школи
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розробка уроку геометрії--картки-заготовки--використання готових рисунків--урок-практикум--індивідуальні тести
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 621.01(075)
Автор(и) : Дусанюк Ж. П., Дерібо О. В., Репінський С. В., Паславська О. В., Пархомчук Р. Р.
Назва : Підвищення ефективності механічної обробки заготовки деталі типу "Корпус мультиплікатора"
Місце публікування : Вісник машинобудування та транспорту/ Вінницький нац. тех. у-т. - 2017. - № 1. - С. 28-38: рис., табл. - ISSN 2415-3486 (Шифр В104770/2017/1). - ISSN 2415-3486
Примітки : Бібліогр.: с. 34-35
УДК : 621.01(075)
Предметні рубрики: Деталі машин-- Обробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): режим різання--технологічний процес--норми часу--енерговитрати
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Заболотнов Л. А.
Назва : Технология заготовки основных кормов
Місце публікування : Ефективне тваринництво. - К., 2018. - № 3. - С. 35-39: іл., табл. (Шифр Е227266/2018/3)
Предметні рубрики: Кормовиробництво
Анотація: Мінеральні добрива відіграють вирішальну роль в отриманні високих врожаїв кормових трав. У міру зростання в рослинах знижується відносний вміст протеїну, легкорозчинних цукрів, жиру, фосфору, цинку, марганцю, міді, кобальту і вітамінів, вміст засвоюється лізину. Поживну цінність об'ємистих кормів обумовлює ботанічний склад рослин, час збирання та подальше зберігання й консервація.
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Оценка качества кормов в период заготовки, хранения и использования
Місце публікування : Ефективне тваринництво. - К., 2018. - № 4/5. - С. 32-36: табл. (Шифр Е227266/2018/4/5)
Предметні рубрики: Корми-- Повноцінність-- Основні показники
Анотація: Основним показником, що характеризує повноцінність корму, є вміст у ньому сухої речовини. Разом з тим цінність сухої речовини залежить від того, яку питому вагу в ньому займають протеїн, вуглеводи, вітаміни, клітковина, жир, мінеральні солі та ін. Поживність одиниці сухої речовини, незалежно від виду корму, повинна наближатися або незначно поступатися такої в вихідній сировині .
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Назва : Тримаємо руку на пульсі: в'ялені смаколики
Місце публікування : Пенсійний кур'єр. - 2020. - 31 лип. (№ 31). - С. 5: цв. ил. (Шифр П240832/2020/31)
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви з овочів
Домашня кулінарія-- В'ялені овочі й фрукти
Овочеві страви-- В'ялені овочі
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): в'ялені овочі й фрукти--заготовки на зиму--заготовка в'ялених плодів
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Хох, Тетяна, Вишинська, Наталія
Назва : Акомпанемент до одноголосних пісень: практичні заготовки
Місце публікування : Музичний керівник. - 2020. - № 10. - С. 21-25 (Шифр М893556/2020/10)
Предметні рубрики: Музичне виховання-- Дошкільні навчальні заклади
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Соколова, Світлана
Назва : Володар планів, або Заготовки на 2021/2022 навчальний рік
Місце публікування : Музичний керівник/ ТОВ "Міжнародний центр фінансово-економічного розвитку - Україна". - 2021. - № 5. - С. 9-15 (Шифр М893556/2021/5)
Предметні рубрики: Музичне виховання-- Вихователі дитячих садочків-- Методичні поради
Знайти схожі

 1-10    11-12 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)