Пошуковий запит: (<.>K=крохмаль<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Яблоков М. Еда под микроскопом/М. Яблоков // Инженер, 2013. т.№ 7.-С.6-9
|
>2.
| Чорнолата Л. ГМО - зернові під впливом целюлази/Л. Чорнолата, Т. Горбачук, В. Новаковська // Тваринництво України, 2012. т.№ 6.-С.35-38
|
>3.
| Чернігівський крохмаль – продукт року в Білорусі // Деснянська правда, 2020. т.15 жовт. (№ 39).-С.6
|
>4.
| Федосенко Н. У Нехаївці [Коропського району] запрацює крохмальний завод/Наталія Федосенко // Гарт, 2013. т.17 жовт. (№ 42) .-С.6
|
>5.
| Тихонравов В. С. Глубокая переработка зерна - получение продукции с высокой добавленной стоимостью/В. С. Тихонравов // Аграрна техніка та обладнання, 2015. т.№ 2.-С.66-69
|
>6.
| Термопластичний крохмаль. Отримання, властивості, перероблення/В. Ю. Булах, Н. В. Сова, Б. М. Савченко, В. О. Пахаренко // Хімічна промисловість України, 2011. т.№ 3.-С.28-30
|
>7.
| Сухорукова О. Господар з Чернігівщини спочатку вирощує землю, потім картоплю, а надлишки переробляє на крохмаль/Олена Сухорукова // Сельская жизнь в Украине, 2013. т.10 окт. (№ 41).-С.15
|
>8.
| Скоромна О. Оцінка раціонів для корів за складовими молока/О. Скоромна // Тваринництво України, 2015. т.№ 11.-С.37-42
|
>9.
| Рябоконь Ю.А. Яйцо как альтернатива заменителям: советы кулинарам/Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь // Ефективне птахівництво, 2015. т.№ 2.-С.42-43
|
>10.
| Процан Н. Активація ферментів під час розварювання житніх замісів підвищеної концентрації/Наталія Процан, Любов Ткаченко // Технічні науки та технології, 2020. т.№ 1.-С.241-249
|
|
|