Пошуковий запит: (<.>K=крохмаль<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Процан Н. Активація ферментів під час розварювання житніх замісів підвищеної концентрації/Наталія Процан, Любов Ткаченко // Технічні науки та технології, 2020. т.№ 1.-С.241-249
|
>2.
| Іщенко О. Плівки медичного призначення на основі полісахаридів/Олена Іщенко // Технічні науки та технології, 2020. т.№ 1.-С.257-263
|
>3.
| Чернігівський крохмаль – продукт року в Білорусі // Деснянська правда, 2020. т.15 жовт. (№ 39).-С.6
|
>4.
| Крюкова Л. Клітковина чи крохмаль: "правильна" енергія у вашому силосі/Л. Крюкова, Д. Крюков // Тваринництво та ветеринарія, 2017. т.№ 1.-С.32-35
|
>5.
| Булах В. Ю. Термопластичний крохмаль. Особливості повторної переробки/В. Ю. Булах, Н. В. Сова, Б. М. Савченко // Хімічна промисловість України, 2016. т.№ 5/6.-С.56-58
|
>6.
| Рябоконь Ю.А. Яйцо как альтернатива заменителям: советы кулинарам/Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь // Ефективне птахівництво, 2015. т.№ 2.-С.42-43
|
>7.
| Тихонравов В. С. Глубокая переработка зерна - получение продукции с высокой добавленной стоимостью/В. С. Тихонравов // Аграрна техніка та обладнання, 2015. т.№ 2.-С.66-69
|
>8.
| Скоромна О. Оцінка раціонів для корів за складовими молока/О. Скоромна // Тваринництво України, 2015. т.№ 11.-С.37-42
|
>9.
| Милько Я. Сторіччя Нехаївського крохмального/Ярослав Милько // Нові горизонти, 2014. т.19 лип. (№ 59/60) .-С.8
|
>10.
| Сухорукова О. Господар з Чернігівщини спочатку вирощує землю, потім картоплю, а надлишки переробляє на крохмаль/Олена Сухорукова // Сельская жизнь в Украине, 2013. т.10 окт. (№ 41).-С.15
|
|
|