Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (3)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=крохмаль<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.


    Скоромна, О.
    Оцінка раціонів для корів за складовими молока [Текст] / О. Скоромна // Тваринництво України. - 2015. - № 11. - С. 37-42 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 42
Рубрики: Велика рогата худоба--Корови--Корми--Годування
   Корови--Корми--Молоко

Кл.слова (ненормовані):
продукція молока корів -- сирий протеїн -- крохмаль -- цукор -- сухі речовини -- обмінна енергія -- чиста енергія лактації
Анотація: Обгрунтовано проведення оцінки кормів і раціонів для корів у продукції молока за сирим протеїном, крохмалем із цукром і сухими речовинами з урахуванням коефіцієнта депресивної дії клітковини оцінюваного корму в складі раціону.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Крюкова, Л.
    Клітковина чи крохмаль: "правильна" енергія у вашому силосі [Текст] : корми та кормозаготівля / Л. Крюкова, Д. Крюков // Тваринництво та ветеринарія. - 2017. - № 1. - С. 32-35 : ілюстр.
Рубрики: Молочне скотарство--Корми
Кл.слова (ненормовані):
продуктивність дійного стада -- велика рогата худоба -- силос -- годівля корів


Дод.точки доступу:
Крюков, Д.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Рябоконь, Ю. А.
    Яйцо как альтернатива заменителям: советы кулинарам [Текст] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 2. - С. 42-43 : табл.
Рубрики: Кулінарія--Випічка--Рецепти
Кл.слова (ненормовані):
замінник яйця -- соєве молоко -- крохмаль -- мука -- манна крупа -- твердий сир
Анотація: Яйца являются совершенной пищей, а использование их в качестве функциональных ингридиентов позволяет придать продуктам более 20 новых свойств. А какими продуктами можно заменить яйцо? Об этом можно узнать из книги Синтии Стаммерс "Печём без яиц".


Дод.точки доступу:
Рябоконь, В. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Тихонравов, В. С.
    Глубокая переработка зерна - получение продукции с высокой добавленной стоимостью [Текст] / В. С. Тихонравов // Аграрна техніка та обладнання. - 2015. - № 2. - С. 66-69 : il., табл.
Рубрики: Зернові культури--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
основні продукти переробки зерна -- глютен -- крохмаль -- глюкоза -- біобутанол -- амінокислоти -- органічні кислоти


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Іщенко, Олена.
    Плівки медичного призначення на основі полісахаридів [Текст] / Олена Іщенко // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 1. - С. 257-263 : рис. - Бібліогр.: с. 262-263
УДК
Рубрики: Полісахариди--Крохмали--Медицина
Кл.слова (ненормовані):
молочна кислота -- крохмаль -- полівініловий спирт -- хітозан
Анотація: У роботі досліджено композиції на основі розчинів хітозану в молочній кислоті, крохмалю з додаванням полівінілового спирту для одержання плівок, придатних для використання в медицині


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


   
    Чернігівський крохмаль продукт року в Білорусі [Текст] // Деснянська правда. - 2020. - 15 жовт. (№ 39). - С. 6
Рубрики: Підприємcтва--Чернігівська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
"ВИМАЛ" -- картопляний крахмал
Анотація: Картопляний крохмаль "ВИМАЛу" був відзначений та нагороджений як найкращий продукт року в Білорусі.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)


Знайти схожі

7.


    Булах, В. Ю.
    Термопластичний крохмаль. Особливості повторної переробки [Текст] / В. Ю. Булах, Н. В. Сова, Б. М. Савченко // Хімічна промисловість України. - 2016. - № 5/6. - С. 56-58 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 58
Рубрики: Композиційні матеріали та вироби--Крохмали--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
склад композицій -- екструдер -- процес ретроградації
Анотація: Встановлені раціональні параметри перероблення та основні вимоги до процесу отримання термопластичного крохмалю. Розглянуто вплив кількості переробок на властивості термопластичного крохмалю.


Дод.точки доступу:
Сова, Н. В.; Савченко, Б. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


    Процан, Наталія.
    Активація ферментів під час розварювання житніх замісів підвищеної концентрації [Текст] / Наталія Процан, Любов Ткаченко // Технічні науки та технології. - 2020. - № 1. - С. 241-249 : табл. - Бібліогр.: с. 247-248
УДК
Рубрики: Ферменти--Жито--Спирт етиловий--Виробництво
Кл.слова (ненормовані):
зернова культура -- крохмаль жита -- гідролізи


Дод.точки доступу:
Ткаченко, Любов

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Милько, Я.
    Сторіччя Нехаївського крохмального [Текст] / Ярослав Милько // Нові горизонти. - 2014. - 19 лип. (№ 59/60) . - С. 8
ББК 65
Рубрики: підприємства
Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- історія
Анотація: З історії підприємства. Зараз не працює. Коропський р-н.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)


Знайти схожі

10.


   
    Поліолефінові композиції. Вплив концентратів солей перехідних металів, лимонної кислоти та крохмалю на зміну властивостей [Текст] / Е. І. Калегова [та ін.] // Хімічна промисловість України. - 2011. - № 5. - С. 63-67 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 67
ББК 35.20/46
Рубрики: Полімерні матеріали та вироби--Поліолефіни
Кл.слова (ненормовані):
поліетилен високого тиску (ПЕВТ) -- співполімер етилену з вінілацетатом (СЕВА) -- крохмаль -- кобальт стеарат -- лимонна кислота -- компост -- вплив УФ-опромінювання
Анотація: Вивчено вплив домішок на властивості композиційного матеріалу на основі поліетилену високого тиску з концентратами кобальт стеарату, лимонної кислоти та крохмалю, що піддається розкладанню під дією УФ-променів та мікроорганізмів компосту, а також зміну реологічних характеристик (значення показника текучості розплаву ПТР), фізико-механічних характеристик (межа міцності, відносне видовження при розриві) та сумарної густини композицій.


Дод.точки доступу:
Калегова, Е. І.; Рибкіна, С. П.; Пахаренко, В. В.; Шостак, Т. С.; Пахаренко, В. О.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)