Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (3)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=крохмаль<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Яблоков М.
Назва : Еда под микроскопом
Місце публікування : Инженер. - 2013. - № 7. - С. 6-9: ил. - ISSN 0868-443X (Шифр И883698/2013/7). - ISSN 0868-443X
Предметні рубрики: Біотехнологія
Харчові продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): небезпечний хліб--трансгенні продукти--крохмаль із целюлози--штучне м'ясо--принтери для їжі
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Чорнолата Л., Горбачук Т., Новаковська В.
Назва : ГМО - зернові під впливом целюлази
Місце публікування : Тваринництво України. - 2012. - № 6. - С. 35-38: табл. (Шифр Т415903/2012/6)
Примітки : Бібліогр.: с. 38
Предметні рубрики: Зернові культури-- Кукурудза
Зернобобові культури-- Соя
Генна інженерія
Генетика
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сума легкорозчинних вуглеводів--цукор--крохмаль--целюлоза--геміцелюлоза--лігнін--целюлаза
Анотація: Досліджено зміни вуглеводно-лігнінового комплексу насіння сої та зерна кукурудзи генетично модифікованих рослин та їх аналогів під впливом ферменту целюлази.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Назва : Чернігівський крохмаль – продукт року в Білорусі
Місце публікування : Деснянська правда. - 2020. - 15 жовт. (№ 39). - С. 6 (Шифр Д747532/2020/39)
Предметні рубрики: Підприємcтва --Чернігівська область (Україна)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): "вимал"--картопляний крахмал
Анотація: Картопляний крохмаль "ВИМАЛу" був відзначений та нагороджений як найкращий продукт року в Білорусі.
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 65
Автор(и) : Федосенко Н.
Назва : У Нехаївці [Коропського району] запрацює крохмальний завод
Місце публікування : Гарт. - 2013. - 17 жовт. (№ 42) . - С. 6 (Шифр Г332362/2013/42)
ББК : 65
Предметні рубрики: Підприємства --Чернігів, місто (Україна)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крохмаль
Анотація: Підприємство вироблятиме з дня на день кукурудзяний крохмаль. Власник – 40-річний сирієць Айман Даюб. Виділив кошти для ремонту приміщення заводу, обладнання, яке з 2004 року стояло без діла.
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Тихонравов В. С.
Назва : Глубокая переработка зерна - получение продукции с высокой добавленной стоимостью
Місце публікування : Аграрна техніка та обладнання. - 2015. - № 2. - С. 66-69: il., табл. (Шифр А224511/2015/2)
Предметні рубрики: Зернові культури-- Переробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): основні продукти переробки зерна--глютен--крохмаль--глюкоза--біобутанол--амінокислоти--органічні кислоти
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Булах В. Ю., Сова Н. В., Савченко Б. М., Пахаренко В. О.
Назва : Термопластичний крохмаль. Отримання, властивості, перероблення
Місце публікування : Хімічна промисловість України. - 2011. - № 3. - С. 28-30: рис. (Шифр Х895904/2011/3)
Примітки : Бібліогр.: с.30
Предметні рубрики: Полісахариди-- Крохмали
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): амілоза--амілопектин--метод екструзії
Анотація: Розглянуті основні способи отримання термопластичного крохмалю (ТПК). Досліджено особливості властивостей ТПК. Описано способи перероблення ТПК.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 4
Автор(и) : Сухорукова, Олена
Назва : Господар з Чернігівщини спочатку вирощує землю, потім картоплю, а надлишки переробляє на крохмаль
Місце публікування : Сельская жизнь в Украине. - 2013. - 10 окт. (№ 41). - С. 15 (Шифр С089047/2013/41)
ББК : 4
Предметні рубрики: Сільське господарство-- Фермерство --Чернігівська область (Україна)
Картоплярство --Чернігівська область (Україна)
Географіч. рубрики: Седнів, смт --Чернігівський район (Чрг)
Анотація: Дочірнє підприємство "Левона - С" у Седневі.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Скоромна О.
Назва : Оцінка раціонів для корів за складовими молока
Місце публікування : Тваринництво України. - 2015. - № 11. - С. 37-42: рис., табл. (Шифр Т415903/2015/11)
Примітки : Бібліогр.: с. 42
Предметні рубрики: Велика рогата худоба-- Корови-- Корми-- Годування
Корови-- Корми-- Молоко
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукція молока корів--сирий протеїн--крохмаль--цукор--сухі речовини--обмінна енергія--чиста енергія лактації
Анотація: Обгрунтовано проведення оцінки кормів і раціонів для корів у продукції молока за сирим протеїном, крохмалем із цукром і сухими речовинами з урахуванням коефіцієнта депресивної дії клітковини оцінюваного корму в складі раціону.
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рябоконь Ю.А., Рябоконь В. В.
Назва : Яйцо как альтернатива заменителям: советы кулинарам
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2015. - № 2. - С. 42-43: табл. (Шифр Е258059/2015/2)
Предметні рубрики: Кулінарія-- Випічка-- Рецепти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): замінник яйця--соєве молоко--крохмаль--мука--манна крупа--твердий сир
Анотація: Яйца являются совершенной пищей, а использование их в качестве функциональных ингридиентов позволяет придать продуктам более 20 новых свойств. А какими продуктами можно заменить яйцо? Об этом можно узнать из книги Синтии Стаммерс "Печём без яиц".
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 663.53.531
Автор(и) : Процан, Наталія, Ткаченко, Любов
Назва : Активація ферментів під час розварювання житніх замісів підвищеної концентрації
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2020. - № 1. - С. 241-249: табл. (Шифр Т871273/2020/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 247-248
УДК : 663.53.531
Предметні рубрики: Ферменти-- Жито-- Спирт етиловий-- Виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зернова культура--крохмаль жита--гідролізи
Знайти схожі

 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)