Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (3)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=крохмаль<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Скоромна О.
Назва : Оцінка раціонів для корів за складовими молока
Місце публікування : Тваринництво України. - 2015. - № 11. - С. 37-42: рис., табл. (Шифр Т415903/2015/11)
Примітки : Бібліогр.: с. 42
Предметні рубрики: Велика рогата худоба-- Корови-- Корми-- Годування
Корови-- Корми-- Молоко
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукція молока корів--сирий протеїн--крохмаль--цукор--сухі речовини--обмінна енергія--чиста енергія лактації
Анотація: Обгрунтовано проведення оцінки кормів і раціонів для корів у продукції молока за сирим протеїном, крохмалем із цукром і сухими речовинами з урахуванням коефіцієнта депресивної дії клітковини оцінюваного корму в складі раціону.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Крюкова Л., Крюков Д.
Назва : Клітковина чи крохмаль: "правильна" енергія у вашому силосі : корми та кормозаготівля
Місце публікування : Тваринництво та ветеринарія. - 2017. - № 1. - С. 32-35: ілюстр. (Шифр Т176529/2017/1)
Предметні рубрики: Молочне скотарство-- Корми
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продуктивність дійного стада--велика рогата худоба--силос--годівля корів
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рябоконь Ю.А., Рябоконь В. В.
Назва : Яйцо как альтернатива заменителям: советы кулинарам
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2015. - № 2. - С. 42-43: табл. (Шифр Е258059/2015/2)
Предметні рубрики: Кулінарія-- Випічка-- Рецепти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): замінник яйця--соєве молоко--крохмаль--мука--манна крупа--твердий сир
Анотація: Яйца являются совершенной пищей, а использование их в качестве функциональных ингридиентов позволяет придать продуктам более 20 новых свойств. А какими продуктами можно заменить яйцо? Об этом можно узнать из книги Синтии Стаммерс "Печём без яиц".
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Тихонравов В. С.
Назва : Глубокая переработка зерна - получение продукции с высокой добавленной стоимостью
Місце публікування : Аграрна техніка та обладнання. - 2015. - № 2. - С. 66-69: il., табл. (Шифр А224511/2015/2)
Предметні рубрики: Зернові культури-- Переробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): основні продукти переробки зерна--глютен--крохмаль--глюкоза--біобутанол--амінокислоти--органічні кислоти
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 544.023
Автор(и) : Іщенко, Олена
Назва : Плівки медичного призначення на основі полісахаридів
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал. - 2020. - № 1. - С. 257-263: рис. (Шифр Т871273/2020/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 262-263
УДК : 544.023
Предметні рубрики: Полісахариди-- Крохмали-- Медицина
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочна кислота--крохмаль--полівініловий спирт--хітозан
Анотація: У роботі досліджено композиції на основі розчинів хітозану в молочній кислоті, крохмалю з додаванням полівінілового спирту для одержання плівок, придатних для використання в медицині
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Назва : Чернігівський крохмаль – продукт року в Білорусі
Місце публікування : Деснянська правда. - 2020. - 15 жовт. (№ 39). - С. 6 (Шифр Д747532/2020/39)
Предметні рубрики: Підприємcтва --Чернігівська область (Україна)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): "вимал"--картопляний крахмал
Анотація: Картопляний крохмаль "ВИМАЛу" був відзначений та нагороджений як найкращий продукт року в Білорусі.
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Булах В. Ю., Сова Н. В., Савченко Б. М.
Назва : Термопластичний крохмаль. Особливості повторної переробки
Місце публікування : Хімічна промисловість України. - 2016. - № 5/6. - С. 56-58: табл., рис. (Шифр Х895904/2016/5/6)
Примітки : Бібліогр.: с. 58
Предметні рубрики: Композиційні матеріали та вироби-- Крохмали-- Переробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): склад композицій--екструдер--процес ретроградації
Анотація: Встановлені раціональні параметри перероблення та основні вимоги до процесу отримання термопластичного крохмалю. Розглянуто вплив кількості переробок на властивості термопластичного крохмалю.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 663.53.531
Автор(и) : Процан, Наталія, Ткаченко, Любов
Назва : Активація ферментів під час розварювання житніх замісів підвищеної концентрації
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2020. - № 1. - С. 241-249: табл. (Шифр Т871273/2020/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 247-248
УДК : 663.53.531
Предметні рубрики: Ферменти-- Жито-- Спирт етиловий-- Виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зернова культура--крохмаль жита--гідролізи
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 65
Автор(и) : Милько Я.
Назва : Сторіччя Нехаївського крохмального
Місце публікування : Нові горизонти. - 2014. - 19 лип. (№ 59/60) . - С. 8 (Шифр Н829876/2014/59/60)
ББК : 65
Предметні рубрики: підприємства
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крохмаль--історія
Анотація: З історії підприємства. Зараз не працює. Коропський р-н.
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 35.20/46
Автор(и) : Калегова Е. І., Рибкіна С. П., Пахаренко В. В., Шостак Т. С., Пахаренко В. О.
Назва : Поліолефінові композиції. Вплив концентратів солей перехідних металів, лимонної кислоти та крохмалю на зміну властивостей
Місце публікування : Хімічна промисловість України. - 2011. - № 5. - С. 63-67: табл., рис. (Шифр Х895904/2011/5)
Примітки : Бібліогр.: с. 67
ББК : 35.20/46
Предметні рубрики: Полімерні матеріали та вироби-- Поліолефіни
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): поліетилен високого тиску (певт)--співполімер етилену з вінілацетатом (сева)--крохмаль--кобальт стеарат--лимонна кислота--компост--вплив уф-опромінювання
Анотація: Вивчено вплив домішок на властивості композиційного матеріалу на основі поліетилену високого тиску з концентратами кобальт стеарату, лимонної кислоти та крохмалю, що піддається розкладанню під дією УФ-променів та мікроорганізмів компосту, а також зміну реологічних характеристик (значення показника текучості розплаву ПТР), фізико-механічних характеристик (межа міцності, відносне видовження при розриві) та сумарної густини композицій.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)