Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=кількісний аналіз<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Головко І. В.
Назва : Економічний аналіз та квантифікація за допомогою маргінальних оцінок структури бухгалтерського балансу і фінансового стану підприємства
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 4. - С. 122-127 (Шифр Ф241809/2013/4)
Примітки : Бібліогр.: с. 127
Предметні рубрики: Фінанси підприємств
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): економіко-математичні методи--постоптимальний аналіз--теорія двоїстості--кількісний аналіз
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Семенов А. А.
Назва : Злиття і поглинання як спосіб корпоративного переділу економічних об`єктів
Місце публікування : Зовнішня торгівля: право та економіка. - 2011. - № 1. - С. 37-40 (Шифр З863299/2011/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 40
Предметні рубрики: Міжнародна економіка-- Менеджмент
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якісний аналіз--кількісний аналіз--світовий продукт
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Завідна Л. Д.
Назва : Оцінка ризику в управлінні розвитком готельного бізнесу
Місце публікування : Економіка України. - К., 2018. - № 6. - С. 13-25 (Шифр Е609695/2018/6)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Готельний бізнес-- Управління-- Оцінка ризиків
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якісний аналіз--кількісний аналіз--ймовірність банкрутства--п’ятифакторна модель альтмана--господарський ризик
Анотація: Визначено сутність поняття “ризик", проведено аналіз та окреслено етапи оцінки ризиків для забезпечення власників бізнесу інформацією, необхідною для прийняття відповідних рішень. З метою формування об’єктивного уявлення про інструментарій моніторингу ризику банкрутства готельного бізнесу застосовано п'ятифакторну модель Альтмана. Подано систематизацію методів управління ризиками підприємств готельного бізнесу. Для зниження ризику банкрутства готельного бізнесу запропоновано шляхи та заходи мінімізації господарського ризику підприємства.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)