Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (60)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (20)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=переробка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 311
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Зберігання та переробка сільськогосподарської сировина
2.

Українець А.І. Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів/ А. І. Українець, Н. Е. Фролова // Наука та інновації. -Київ:АКАДЕМПЕРІОДИКА, 2010,N N 2.-С.36-40
3.

Вплив допоміжних речовин та ферментних препаратів на гідроліз крохмалю жита/Н. Процан [та ін.] // Харчова i переробна промисловiсть. -Київ:Харчова і переробна промисловість, 2010,N N 4.-С.18-19
4.

Сафонов Ю.М. Економічні тенденції розвитку текстильної галузі промисловості України/Ю. М. Сафонов // Економіка та держава, 2011. т.№ 1.-С.64-67
5.

Газификация отработанных автомобильных шин воздушной и паровой плазмой/ Кузнецов В. А. [и др.] // Энерготехнологии и Ресурсосбережение. -Киев:Институт газа НАН Украины, 2011. т.№ 2.-С.46-50
6.

Тіхосов Г.А. Одержання волокон різного функціонального призначення з трести льону олійного/Г. А. Тіхосов, Т. М. Головенко, І. О. Мєняйло // Легка промисловість, 2011. т.№ 1.-С.40-42
7.

Єрошенко С.І. Дослідження інтенсифікованого конвективного теплообміну в каналах пластичного рекуператоа/С. І. Єрошенко, Ю. В. Майборода // Вісник аграрної науки, 2011. т.№ 5.-С.53-56
8.

Шевчук Л.М. Желеутворювальна спроможність плодів чорної смородини/Л. М. Шевчук // Вісник аграрної науки, 2011. т.№ 5.-С.57-60
9.

Горлицький Б.О. Базові положення еколого-економічної оцінки пріоритетів використання відходів/Б. О. Горлицький // Екологічний вісник, 2011. т.№ 2.-С.18-20
10.

Вербицький С.Б. Вплив геометричних параметрів емульситатора на ступінь подрібнення ковбасних фаршів/С. Б. Вербицький, В. В. Шевченко, М. О. Шугай // Вісник аграрної науки, 2011. т.№ 6.-С.41-43
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)