Пошуковий запит: (<.>K=ресторани<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| At a Restaurant // English for everybody, 2009. т.№ 4.-С.17-18
|
>2.
| Клементьєва О. Ю. АВС аналіз в управлінні прибутком підприємств ресторанного бізнесу/О. Ю. Клементьєва // Формування ринкових відносин в Україні, 2011. т.№ 9.-С.183-186
|
>3.
| Асмаковський Були і ресторани, і їдальні-закусочні, і буфети./Едуард Асмаковський // Життя Семенівщини, 2021. т.11 лют. (№ 6).-С.4
|
>4.
| Забиян М. В "Амстердаме" посетители спрашивают веселящее пироженое/Марина Забиян // Весть, 2014. т.30 янв. (№ 5) .-С.8
|
>5.
| Діденко Є. О. Види конкурентних переваг підприємств ресторанного господарства та особливості управління ними/Є. О. Діденко, О. А. Дідух // Формування ринкових відносин в Україні, 2015. т.№ 12.-С.107-111
|
>6.
| Винная карта // Гостиничный и ресторанный бизнес, 2013. т.№ 4.-С.76-78
|
>7.
| Беляев А. Воздушное гостеприимство/А. Беляев // Украинский туризм, 2009. т.№ 2.-С.34-37
|
>8.
| Кармальская Т. Выбор кухонного оборудования/Татьяна Кармальская // Гостиничный и ресторанный бизнес, 2013. т.№ 3.-С.70-73
|
>9.
| Гостиничный ресторан // Гостиничный и ресторанный бизнес, 2013. т.№ 2.-С.52-56
|
>10.
| Два ресторана – в топ-100 // Семь дней, 2017. т.11 мая (№ 19).-С.10
|
|
|