Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (105)Електронний каталог книг іноземними мовами (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=рецептура<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Расчет рецептов комбикормов
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 4-5: ил. (Шифр Е258059/2015/9)
Примітки : Материал подгот. на основе рекомендаций ВНИТИП (г. Сергиев Посад, РФ)
Предметні рубрики: Комбікормове виробництво-- Комбікорми-- Рецептура
Птахівництво-- Птахофабрики
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): раціон--розрахунок рецептів комбікормів--програма
Анотація: Расчет рецептов комбикормов является важнейшим этапом их производства. На современном этапе можно выделить три основных варианта обеспечения птицефабрик комбикормами.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Давиденко, Євгенія
Назва : Секрет успішного хлібопечення: техніка, технологія, творчість
Місце публікування : Вісті центральної спілки споживчих товариств України. - Київ, 2016. - № 32. - С. 6: фот. цв. (Шифр В607241/2016/32)
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): побутова техніка--пекарня--рецептура
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Андрощук, Геннадій
Назва : Спір за товарний знак "Stolichnaya": нові перемоги і поразки
Місце публікування : Інтелектуальна власність в Україні. - Київ: АСпект-2003, 2018. - № 3. - С. 14-20. - ISSN 1608-6422 (Шифр І091871/2018/3). - ISSN 1608-6422
Примітки : Бібліогр.: с. 20
Предметні рубрики: Товарні знаки-- Експертиза
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): конкурентна боротьба--рецептура--інтелектуальна власність
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.66.022.39
Автор(и) : Буяльська, Наталія, Музиченко, Олена
Назва : Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 1. - С. 168-177: табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2018/1). - ISSN 2411-5363
Примітки : Бібліогр.: с. 174
УДК : 664.66.022.39 + DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)0168-177
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Добавки-- Кальцій
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): макроелементи--рецептура--пліснявіння--патогенна мікрофлора
Анотація: Забезпечити оптимальне споживання кальцію з раціоном за допомогою звичайних продуктів харчування важко, і це порушує питання про необхідність створення продуктів функціонального призначення, додатково збагачених цим макроелементом. Саме на основі хліба легко створити функціональний продукт з додаванням різноманітних біологічно-активних добавок, які, на відміну від традиційного продукту, спрямовані на оздоровлення та профілактику основних захворювань.
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 544.773.32
Автор(и) : Єфімова, Вероніка, Пилипенко, Тетяна, Нікора, Олександр, Невпряга, Поліна
Назва : Розробка рецептури емульсійного косметичного продукту на основі колоїдних закономірностей
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 1. - С. 178-187: рис., табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2018/1). - ISSN 2411-5363
Примітки : Бібліогр.: с. 184-185
УДК : 544.773.32 + DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)-178-187
Предметні рубрики: Колоїдна хімія-- Косметика-- Рецептура
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): емульгатор--стабілізатори--ізотерма
Анотація: У статті відпрацьована методика прямої емульсії, що стабілізована сумішшю поверзново-активних речовин. Встановлена оптимальна концентрація суміші поверхнево-активних речовин на мпежі поділу фаз розчин-масло.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)