Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронний каталог книг (105)
Електронний каталог книг іноземними мовами (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=рецептура<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Назва
: Расчет рецептов комбикормов
Місце публікування
: Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 4-5: ил. (Шифр Е258059/2015/9)
Примітки
: Материал подгот. на основе рекомендаций ВНИТИП (г. Сергиев Посад, РФ)
Предметні рубрики:
Комбікормове виробництво-- Комбікорми--
Рецептура
Птахівництво-- Птахофабрики
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): раціон--розрахунок рецептів комбікормів--програма
Анотація:
Расчет рецептов комбикормов является важнейшим этапом их производства. На современном этапе можно выделить три основных варианта обеспечения птицефабрик комбикормами.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття з газети
Шифр видання
:
Автор(и)
: Давиденко, Євгенія
Назва
: Секрет успішного хлібопечення: техніка, технологія, творчість
Місце публікування
: Вісті центральної спілки споживчих товариств України. - Київ, 2016. - № 32. - С. 6: фот. цв. (Шифр В607241/2016/32)
Предметні рубрики:
Харчова промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): побутова техніка--пекарня--
рецептура
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Андрощук, Геннадій
Назва
: Спір за товарний знак "Stolichnaya": нові перемоги і поразки
Місце публікування
: Інтелектуальна власність в Україні. - Київ: АСпект-2003, 2018. - № 3. - С. 14-20. - ISSN 1608-6422 (Шифр І091871/2018/3). - ISSN 1608-6422
Примітки
: Бібліогр.: с. 20
Предметні рубрики:
Товарні знаки-- Експертиза
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): конкурентна боротьба--
рецептура
--інтелектуальна власність
Знайти схожі
4.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 664.66.022.39
Автор(и)
: Буяльська, Наталія, Музиченко, Олена
Назва
: Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 1. - С. 168-177: табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2018/1). - ISSN 2411-5363
Примітки
: Бібліогр.: с. 174
УДК
: 664.66.022.39 + DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)0168-177
Предметні рубрики:
Хлібопекарське виробництво-- Добавки-- Кальцій
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): макроелементи--
рецептура
--пліснявіння--патогенна мікрофлора
Анотація:
Забезпечити оптимальне споживання кальцію з раціоном за допомогою звичайних продуктів харчування важко, і це порушує питання про необхідність створення продуктів функціонального призначення, додатково збагачених цим макроелементом. Саме на основі хліба легко створити функціональний продукт з додаванням різноманітних біологічно-активних добавок, які, на відміну від традиційного продукту, спрямовані на оздоровлення та профілактику основних захворювань.
Знайти схожі
5.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 544.773.32
Автор(и)
: Єфімова, Вероніка, Пилипенко, Тетяна, Нікора, Олександр, Невпряга, Поліна
Назва
: Розробка рецептури емульсійного косметичного продукту на основі колоїдних закономірностей
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 1. - С. 178-187: рис., табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2018/1). - ISSN 2411-5363
Примітки
: Бібліогр.: с. 184-185
УДК
: 544.773.32 + DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)-178-187
Предметні рубрики:
Колоїдна хімія-- Косметика--
Рецептура
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): емульгатор--стабілізатори--ізотерма
Анотація:
У статті відпрацьована методика прямої емульсії, що стабілізована сумішшю поверзново-активних речовин. Встановлена оптимальна концентрація суміші поверхнево-активних речовин на мпежі поділу фаз розчин-масло.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)