Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=стабільність і стійкість діяльності<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.306.7
Автор(и) : Темчишина Ю. Л., Темчишина К. М.
Назва : Аспекти синергетичного підходу в управлінні підприємствами харчової промисловості
Місце публікування : Економіка АПК. - 2013. - № 5. - С. 75-79 (Шифр Е969742/2013/5)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.306.7
Предметні рубрики: Промислові підприємства-- Стратегічне управління
Харчова промисловість-- Розвиток
Добробут населення-- Споживання продуктів харчування
Анотація: Розглянуто науково-методичну розробку підходу до управління формуванням стабільності діяльності підприємства в мінливому зовнішньому економічному середовищі, в якому активізуються глобалізаційні процеси та процеси, пов'язані з максимальною соціальною орієнтованістю діяльності підприємств харчової галузі.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)