Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ферменти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-51   51-51 
1.

Процан Н. Активація ферментів під час розварювання житніх замісів підвищеної концентрації/Наталія Процан, Любов Ткаченко // Технічні науки та технології, 2020. т.№ 1.-С.241-249
2.

Інгібування множинних форм карбоангідрази хлоропластів шпинату іонами купруму/О. В. Поліщук, А. В. Семеніхін, Н. М. Топчій, О. К. Золотарьова // Доповіді Національної академії наук України, 2018. т.№ 4.-С.94-101
3.

Цікава В. Про деякі властивості та склад квіткових медів/В. Цікава // Пасіка, 2018. т.№ 8.-С.22-23
4.

Колесников Я. С. Роль специфічних ізоферментів фосфоліпази D у реалізації біологічного ефекту жасмонової кислоти в реакціях рослин на дію стресів/Я. С. Колесников, С. В. Кретинін // Доповіді Національної академії наук України, 2018. т.№ 10.-С.95-102
5.

Сомерс Ф. Інвестиції у зменшення витрат/Ф. Сомерс, Р. Тимошенко // Наше птахівництво, 2017. т.№ 2.-С.66-68
6.

Шастак Отдел кормовых добавок концерна BASF: более 50 лет на службе кормления животных и птицы/Евгений Шастак // Ефективне тваринництво. -К., 2017,N № 1.-С.8-10
7.

Подобед Л. И. Эффективное использование факторов улучшения переваримости корма и средств нормализации обмена веществ: ферментные препараты/Л. И. Подобед // Ефективне тваринництво, 2017. т.№ 7.-С.35-40
8.

Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві/О. Савченко, О. Сиза, М. Коваленко, О. Купчик // Технічні науки та технології, 2016. т.№ 1.-С.234-239
9.

Штайнер Пищеварительные ферменты: обзор/Тобиас Штайнер // Ефективне птахівництво, 2016. т.№ 7.-С.5-10
10.

Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості/Л. В. Баль-Прилипко [та ін.] // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2016. т.№ 3.-С.99-111
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-51   51-51 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)