Пошуковий запит: (<.>K=ферменти<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Подобєд, Л. Як підвищити конверсію корму? [Текст] / Л. Подобєд> // Пропозиція. - 2014. - № 5. - С. 186 - 187
ББК 46 Рубрики: Тваринництво--Годівля тварин--Раціони годівлі--Ферменти
Знайти схожі
|
>2. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Розробка технології культивування рекомбінантного штаму-продуцента Escherichia coli з метою отримання аргініндезімінази Mycoplasma hominis [Текст] / Л.Р. Фаюра> // Наука та інновації. - 2014. - № 4. - С. 32-39 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Біологія клітини--ферменти Анотація: Матеріали , методи, умови, культивування даного штаму
Дод.точки доступу: Фаюра, та ін. Знайти схожі
|
>3. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Роль ферментных препаратов в повышении эффективности комбикормов, содержащих трудногидролизуемые компоненты [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 11-15 : ил. - Подгот. на основе данных ВНИТИП, г. Сергиев Посад . - Начало в № 8
Рубрики: Птахівництво--Комбікорми--Ферментні препарати Птахівництво--Годування--Кормові добавки Кл.слова (ненормовані): кормова мука -- рибна мука -- ферменти -- кров'яне борошно -- годування птиці -- корми тваринного походження Анотація: В условиях интенсивного ведения птицеводства большое значение в кормлении птицы имеют корма животного происхождения, богатые полноценным белком, минеральными веществами, витаминами группы В и вместе стем легко перевариваемые. Эту группу кормов составляют отходы рыбной и мясной промышленности, зверобойного промысла и молочные кормовые продукты.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>4. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Зоотехнічні та біологічні способи підвищення ефективності використання сої в годівлі птиці [Текст] : за матеріалами "Ефективна годівля с/г птиці", НААН, 2012> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 18-20 : табл. - Зміст: Зберігання соєвих продуктів, критерії контролю знешкодження антипоживних речовин ; Що слід враховувати за використання в годівлі птиці соєвих продуктів?
Рубрики: Зернобобові культури--Соя--Переробка Птахівництво--Годівля Кл.слова (ненормовані): ізомери токоферолу -- антиоксиданти -- ліполітичні ферменти -- білок сої Анотація: Для безперебійного забезпечення птиці продуктами переробки сої бажано створити їхній запас. Однак це потребує контролю їхньої якості. Одним з показників якості соєвих продуктів є наявність вільних жирних кислот в олії.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>5. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Курнаєв, О. Ефективність застосування бактеріально-ферментного препарату Літосил плюс при силосуванні бобово-злакової суміші [Текст] / О. Курнаєв> // Тваринництво України. - 2016. - № 3. - С. 29-34 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 34
Рубрики: Корови--Корми--Молоко--якість Велика рогата худоба--Корми--Ферменти Кл.слова (ненормовані): силос -- бактеріально-ферментний препарат -- аміачний азот Анотація: Наведено результати технологічних досліджень по заготівлі силосу з пров'яленої маси сумішки конюшини та пажитниці багатоквіткової. Встановлено, що застосування бактеріально-ферментного препарату Літосил плюс створює оптимальні умови зберігання силосу із пров'яленої маси сумішки конюшини і пажитниці багатоквіткової, зменшує втрати поживних речовин при зберіганні, підвищує коефіцієнти перетравності та енергетичної цінності силосу, а згодовування у складі господарського раціону підвищує молочну продуктивність корів на 12,66 %, жирність на 0,04 % та білковість на 0,03 % молока при зменшенні витрат кормів на 4,43 % порівняно із силосом, заготовленим із застосуванням бактеріального препарату Літосил.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>6. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Осипович, Іван. Чи можна додавати мед у гарячий чай? [Текст] / І. Осипович> // Український пасічник. - 2016. - № 7. - С. 17-18
. - ISSN 0869-2378 Рубрики: Мед--Лікування Кл.слова (ненормовані): декристалізатори -- ферменти -- апітоксин
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>7. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко [та ін.]> // Мікробіологічний журнал. - 2016. - № 3. - С. 99-111 : рис. - Бібліогр.: с. 109-111
. - ISSN 0201-8462 Рубрики: Біотехнології--Інновації--Харчова промисловість Кл.слова (ненормовані): генна інженерія -- ферменти -- бактеріальні препарати -- лактобактерії
Дод.точки доступу: Баль-Прилипко, Л. В.; Патика, М. В.; Леонова, Б. І.; Старкова, Е. Р.; Брона, А. І. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>8. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Сорти меду [Текст]> // Пасіка. - 2013. - № 12. - С. 23-27. - Зміст: Склад, харчова цінність і калорійність меду ; Знезаражуючі й протиплісняві властивості бджолиного меду
Рубрики: Бджільництво--Харчові продукти--Мед Кл.слова (ненормовані): сорти меду -- монофлерний мед -- поліфлерний мед -- стільниковий мед -- харчова цінність -- калорійність меду -- відцентрований мед -- кам'яний мед -- властивості бджолиного меду Анотація: Відомо багато десятків сортів бджолиного меду, що розрізняються рядом ознак. Серед цих ознак основні - флористичний, регіональний і технологічний. Розглянуто деякі сорти меду і приведено їх коротку характеристику.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>9. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Гунина, Л. М. Влияние янтарной кислоты и ее производных на физическую работоспособность спортсменов [Текст] / Л. М. Гунина> // Доповіді Національної академії наук України. - 2013. - № 3. - С. 180-184. - Библиогр. в конце ст.
ББК 28.08 Рубрики: Біохімія--Ферменти Спортивна медицина--Фізіологія та біохімія спорту Кл.слова (ненормовані): Фармакология спорта -- Окисление перекисное -- Дефицит энергетический -- Равновесие антиоксидантное Анотація: Проаналізоавно основні механізми впливу бурштинової кислоти на енергозабезпечення м'язової діяльності і обгрунтовано необхідність включення до складу фармакологічних засобів на її основі інших біологічно активних речовин.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>10. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Цікава, В. Щоб мед був якісним [Текст] : консультує спеціаліст / В.Цікава> // Пасіка. - 2015. - № 6. - С. 27-28 : фот.
Рубрики: Бджільництво--Бджоли--Годівля Продукти бджільництва--Мед Кл.слова (ненормовані): ферменти -- бджоли -- нектар Анотація: Про вплив цукрового сиропу при згодовуванні бджолам на склад меду.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
|
|