Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ферменти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-51   51-51 
1.


    Подобєд, Л.
    Як підвищити конверсію корму? [Текст] / Л. Подобєд // Пропозиція. - 2014. - № 5. - С. 186 - 187
ББК 46
Рубрики: Тваринництво--Годівля тварин--Раціони годівлі--Ферменти


Знайти схожі

2.


   
    Розробка технології культивування рекомбінантного штаму-продуцента Escherichia coli з метою отримання аргініндезімінази Mycoplasma hominis [Текст] / Л.Р. Фаюра // Наука та інновації. - 2014. - № 4. - С. 32-39 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Біологія клітини--ферменти
Анотація: Матеріали , методи, умови, культивування даного штаму


Дод.точки доступу:
Фаюра, та ін.

Знайти схожі

3.


   
    Роль ферментных препаратов в повышении эффективности комбикормов, содержащих трудногидролизуемые компоненты [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 11-15 : ил. - Подгот. на основе данных ВНИТИП, г. Сергиев Посад . - Начало в № 8
Рубрики: Птахівництво--Комбікорми--Ферментні препарати
   Птахівництво--Годування--Кормові добавки

Кл.слова (ненормовані):
кормова мука -- рибна мука -- ферменти -- кров'яне борошно -- годування птиці -- корми тваринного походження
Анотація: В условиях интенсивного ведения птицеводства большое значение в кормлении птицы имеют корма животного происхождения, богатые полноценным белком, минеральными веществами, витаминами группы В и вместе стем легко перевариваемые. Эту группу кормов составляют отходы рыбной и мясной промышленности, зверобойного промысла и молочные кормовые продукты.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


   
    Зоотехнічні та біологічні способи підвищення ефективності використання сої в годівлі птиці [Текст] : за матеріалами "Ефективна годівля с/г птиці", НААН, 2012 // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 18-20 : табл. - Зміст: Зберігання соєвих продуктів, критерії контролю знешкодження антипоживних речовин ; Що слід враховувати за використання в годівлі птиці соєвих продуктів?
Рубрики: Зернобобові культури--Соя--Переробка
   Птахівництво--Годівля

Кл.слова (ненормовані):
ізомери токоферолу -- антиоксиданти -- ліполітичні ферменти -- білок сої
Анотація: Для безперебійного забезпечення птиці продуктами переробки сої бажано створити їхній запас. Однак це потребує контролю їхньої якості. Одним з показників якості соєвих продуктів є наявність вільних жирних кислот в олії.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Курнаєв, О.
    Ефективність застосування бактеріально-ферментного препарату Літосил плюс при силосуванні бобово-злакової суміші [Текст] / О. Курнаєв // Тваринництво України. - 2016. - № 3. - С. 29-34 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 34
Рубрики: Корови--Корми--Молоко--якість
   Велика рогата худоба--Корми--Ферменти

Кл.слова (ненормовані):
силос -- бактеріально-ферментний препарат -- аміачний азот
Анотація: Наведено результати технологічних досліджень по заготівлі силосу з пров'яленої маси сумішки конюшини та пажитниці багатоквіткової. Встановлено, що застосування бактеріально-ферментного препарату Літосил плюс створює оптимальні умови зберігання силосу із пров'яленої маси сумішки конюшини і пажитниці багатоквіткової, зменшує втрати поживних речовин при зберіганні, підвищує коефіцієнти перетравності та енергетичної цінності силосу, а згодовування у складі господарського раціону підвищує молочну продуктивність корів на 12,66 %, жирність на 0,04 % та білковість на 0,03 % молока при зменшенні витрат кормів на 4,43 % порівняно із силосом, заготовленим із застосуванням бактеріального препарату Літосил.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Осипович, Іван.
    Чи можна додавати мед у гарячий чай? [Текст] / І. Осипович // Український пасічник. - 2016. - № 7. - С. 17-18 . - ISSN 0869-2378
Рубрики: Мед--Лікування
Кл.слова (ненормовані):
декристалізатори -- ферменти -- апітоксин


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


   
    Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко [та ін.] // Мікробіологічний журнал. - 2016. - № 3. - С. 99-111 : рис. - Бібліогр.: с. 109-111 . - ISSN 0201-8462
Рубрики: Біотехнології--Інновації--Харчова промисловість
Кл.слова (ненормовані):
генна інженерія -- ферменти -- бактеріальні препарати -- лактобактерії


Дод.точки доступу:
Баль-Прилипко, Л. В.; Патика, М. В.; Леонова, Б. І.; Старкова, Е. Р.; Брона, А. І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


   
    Сорти меду [Текст] // Пасіка. - 2013. - № 12. - С. 23-27. - Зміст: Склад, харчова цінність і калорійність меду ; Знезаражуючі й протиплісняві властивості бджолиного меду
Рубрики: Бджільництво--Харчові продукти--Мед
Кл.слова (ненормовані):
сорти меду -- монофлерний мед -- поліфлерний мед -- стільниковий мед -- харчова цінність -- калорійність меду -- відцентрований мед -- кам'яний мед -- властивості бджолиного меду
Анотація: Відомо багато десятків сортів бджолиного меду, що розрізняються рядом ознак. Серед цих ознак основні - флористичний, регіональний і технологічний. Розглянуто деякі сорти меду і приведено їх коротку характеристику.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Гунина, Л. М.
    Влияние янтарной кислоты и ее производных на физическую работоспособность спортсменов [Текст] / Л. М. Гунина // Доповіді Національної академії наук України. - 2013. - № 3. - С. 180-184. - Библиогр. в конце ст.
ББК 28.08
Рубрики: Біохімія--Ферменти
   Спортивна медицина--Фізіологія та біохімія спорту

Кл.слова (ненормовані):
Фармакология спорта -- Окисление перекисное -- Дефицит энергетический -- Равновесие антиоксидантное
Анотація: Проаналізоавно основні механізми впливу бурштинової кислоти на енергозабезпечення м'язової діяльності і обгрунтовано необхідність включення до складу фармакологічних засобів на її основі інших біологічно активних речовин.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

10.


    Цікава, В.
    Щоб мед був якісним [Текст] : консультує спеціаліст / В.Цікава // Пасіка. - 2015. - № 6. - С. 27-28 : фот.
Рубрики: Бджільництво--Бджоли--Годівля
   Продукти бджільництва--Мед

Кл.слова (ненормовані):
ферменти -- бджоли -- нектар
Анотація: Про вплив цукрового сиропу при згодовуванні бджолам на склад меду.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-51   51-51 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)