Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Знайдено у інших БД:
Електронний каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=ферменти<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
51
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-20
21-30
31-40
41-51
51-51
1.
Форма документа
:
Шифр видання
:
Автор(и)
: Шастак, Евгений
Назва
: Отдел кормовых добавок концерна BASF: более 50 лет на службе кормления животных и птицы
Місце публікування
: Ефективне тваринництво. - К., 2017. - № 1. - С. 8-10 (Шифр Е227266/2017/1)
Предметні рубрики:
Комбікорми -- Асортимент продукції
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): вітаміни--органічні кислоти--
ферменти
--адсорбенти мікотоксинів--лінолева кислота--гліцинати мікроелементів
Анотація:
Компанія пропонує продукти для всіх видів сільськогосподарських тварин, птиці та риби.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Курнаєв О.
Назва
: Ефективність застосування бактеріально-ферментного препарату Літосил плюс при силосуванні бобово-злакової суміші
Місце публікування
: Тваринництво України. - 2016. - № 3. - С. 29-34: рис., табл. (Шифр Т415903/2016/3)
Примітки
: Бібліогр.: с. 34
Предметні рубрики:
Корови-- Корми-- Молоко-- якість
Велика рогата худоба-- Корми--
Ферменти
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): силос--бактеріально-ферментний препарат--аміачний азот
Анотація:
Наведено результати технологічних досліджень по заготівлі силосу з пров'яленої маси сумішки конюшини та пажитниці багатоквіткової. Встановлено, що застосування бактеріально-ферментного препарату Літосил плюс створює оптимальні умови зберігання силосу із пров'яленої маси сумішки конюшини і пажитниці багатоквіткової, зменшує втрати поживних речовин при зберіганні, підвищує коефіцієнти перетравності та енергетичної цінності силосу, а згодовування у складі господарського раціону підвищує молочну продуктивність корів на 12,66 %, жирність на 0,04 % та білковість на 0,03 % молока при зменшенні витрат кормів на 4,43 % порівняно із силосом, заготовленим із застосуванням бактеріального препарату Літосил.
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Назва
: Роль ферментных препаратов в повышении эффективности комбикормов, содержащих трудногидролизуемые компоненты
Місце публікування
: Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 11-15: ил. (Шифр Е258059/2015/9)
Примітки
: Подгот. на основе данных ВНИТИП, г. Сергиев Посад . - Начало в № 8
Предметні рубрики:
Птахівництво-- Комбікорми-- Ферментні препарати
Птахівництво-- Годування-- Кормові добавки
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): кормова мука--рибна мука--
ферменти
--кров'яне борошно--годування птиці--корми тваринного походження
Анотація:
В условиях интенсивного ведения птицеводства большое значение в кормлении птицы имеют корма животного происхождения, богатые полноценным белком, минеральными веществами, витаминами группы В и вместе стем легко перевариваемые. Эту группу кормов составляют отходы рыбной и мясной промышленности, зверобойного промысла и молочные кормовые продукты.
Знайти схожі
4.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Осипович, Іван
Назва
: Чи можна додавати мед у гарячий чай?
Місце публікування
: Український пасічник. - Львів, 2016. - № 7. - С. 17-18. - ISSN 0869-2378 (Шифр У164084/2016/7). - ISSN 0869-2378
Предметні рубрики:
Мед-- Лікування
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): декристалізатори--
ферменти
--апітоксин
Знайти схожі
5.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Савченко, Олеся, Сиза, Ольга, Коваленко, Марина, Купчик, Олена
Назва
: Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві
Місце публікування
: Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2016. - № 1. - С. 234-239: рис., табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2016/1). - ISSN 2411-5363
Примітки
: Бібліогр.: с. 239
Предметні рубрики:
Хлібопекарне виробництво-- Добавки
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): вітаміни--мікроелементи--
ферменти
--зернові культури
Знайти схожі
6.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Баль-Прилипко Л. В., Патика М. В., Леонова Б. І., Старкова Е. Р., Брона А. І.
Назва
: Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості
Місце публікування
: Мікробіологічний журнал. - Київ, 2016. - № 3. - С. 99-111: рис. - ISSN 0201-8462 (Шифр М926899/2016/3). - ISSN 0201-8462
Примітки
: Бібліогр.: с. 109-111
Предметні рубрики:
Біотехнології-- Інновації-- Харчова промисловість
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): генна інженерія--
ферменти
--бактеріальні препарати--лактобактерії
Знайти схожі
7.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Назва
: Зоотехнічні та біологічні способи підвищення ефективності використання сої в годівлі птиці : за матеріалами "Ефективна годівля с/г птиці", НААН, 2012
Місце публікування
: Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 18-20: табл. (Шифр Е258059/2015/4/5)
Предметні рубрики:
Зернобобові культури-- Соя-- Переробка
Птахівництво-- Годівля
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): ізомери токоферолу--антиоксиданти--ліполітичні
ферменти
--білок сої
Зміст
: Зберігання соєвих продуктів, критерії контролю знешкодження антипоживних речовин ; Що слід враховувати за використання в годівлі птиці соєвих продуктів?
Анотація:
Для безперебійного забезпечення птиці продуктами переробки сої бажано створити їхній запас. Однак це потребує контролю їхньої якості. Одним з показників якості соєвих продуктів є наявність вільних жирних кислот в олії.
Знайти схожі
8.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Цікава В.
Назва
: Щоб мед був якісним : консультує спеціаліст
Місце публікування
: Пасіка. - 2015. - № 6. - С. 27-28: фот. (Шифр П521625/2015/6)
Предметні рубрики:
Бджільництво-- Бджоли-- Годівля
Продукти бджільництва-- Мед
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
ферменти
--бджоли--нектар
Анотація:
Про вплив цукрового сиропу при згодовуванні бджолам на склад меду.
Знайти схожі
9.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Назва
: Сорти меду
Місце публікування
: Пасіка. - 2013. - № 12. - С. 23-27 (Шифр П521625/2013/12)
Предметні рубрики:
Бджільництво-- Харчові продукти-- Мед
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): сорти меду--монофлерний мед--поліфлерний мед--стільниковий мед--харчова цінність--калорійність меду--відцентрований мед--кам'яний мед--властивості бджолиного меду
Зміст
: Склад, харчова цінність і калорійність меду ; Знезаражуючі й протиплісняві властивості бджолиного меду
Анотація:
Відомо багато десятків сортів бджолиного меду, що розрізняються рядом ознак. Серед цих ознак основні - флористичний, регіональний і технологічний. Розглянуто деякі сорти меду і приведено їх коротку характеристику.
Знайти схожі
10.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Ткаліч Ю. І., Матюха В.Л., Богуславська Л. В., Павлюкова Н. Ф., Задорожня М. В.
Назва
: Ферментативна активність проростків пшениці озимої після дії гербіцидів : наукові дослідження
Місце публікування
: Карантин і захист рослин. - 2015. - № 7. - С. 13: рис. (Шифр К599777/2015/7)
Примітки
: Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики:
Зернові культури-- Пшениця озима
Наукові дослідження
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): білок--
ферменти
--оксидоредуктази--каталаза--пероксидаза
Анотація:
осліджено реакцію
ферменти
вної системи проростків пшениці зимої за використання гербіцидів. Визначено позитивний вплив на перебіг фізіолого-біохімічних реакцій, що проявляється у активації окремих ферментів класу оксидоредутаз після дії гербіцидів.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
1-10
11-20
21-30
31-40
41-51
51-51
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)