Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ферменти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-51   51-51 
1.

Форма документа :
Шифр видання :
Автор(и) : Шастак, Евгений
Назва : Отдел кормовых добавок концерна BASF: более 50 лет на службе кормления животных и птицы
Місце публікування : Ефективне тваринництво. - К., 2017. - № 1. - С. 8-10 (Шифр Е227266/2017/1)
Предметні рубрики: Комбікорми -- Асортимент продукції
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вітаміни--органічні кислоти--ферменти--адсорбенти мікотоксинів--лінолева кислота--гліцинати мікроелементів
Анотація: Компанія пропонує продукти для всіх видів сільськогосподарських тварин, птиці та риби.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Курнаєв О.
Назва : Ефективність застосування бактеріально-ферментного препарату Літосил плюс при силосуванні бобово-злакової суміші
Місце публікування : Тваринництво України. - 2016. - № 3. - С. 29-34: рис., табл. (Шифр Т415903/2016/3)
Примітки : Бібліогр.: с. 34
Предметні рубрики: Корови-- Корми-- Молоко-- якість
Велика рогата худоба-- Корми-- Ферменти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): силос--бактеріально-ферментний препарат--аміачний азот
Анотація: Наведено результати технологічних досліджень по заготівлі силосу з пров'яленої маси сумішки конюшини та пажитниці багатоквіткової. Встановлено, що застосування бактеріально-ферментного препарату Літосил плюс створює оптимальні умови зберігання силосу із пров'яленої маси сумішки конюшини і пажитниці багатоквіткової, зменшує втрати поживних речовин при зберіганні, підвищує коефіцієнти перетравності та енергетичної цінності силосу, а згодовування у складі господарського раціону підвищує молочну продуктивність корів на 12,66 %, жирність на 0,04 % та білковість на 0,03 % молока при зменшенні витрат кормів на 4,43 % порівняно із силосом, заготовленим із застосуванням бактеріального препарату Літосил.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Роль ферментных препаратов в повышении эффективности комбикормов, содержащих трудногидролизуемые компоненты
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 11-15: ил. (Шифр Е258059/2015/9)
Примітки : Подгот. на основе данных ВНИТИП, г. Сергиев Посад . - Начало в № 8
Предметні рубрики: Птахівництво-- Комбікорми-- Ферментні препарати
Птахівництво-- Годування-- Кормові добавки
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кормова мука--рибна мука--ферменти--кров'яне борошно--годування птиці--корми тваринного походження
Анотація: В условиях интенсивного ведения птицеводства большое значение в кормлении птицы имеют корма животного происхождения, богатые полноценным белком, минеральными веществами, витаминами группы В и вместе стем легко перевариваемые. Эту группу кормов составляют отходы рыбной и мясной промышленности, зверобойного промысла и молочные кормовые продукты.
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Осипович, Іван
Назва : Чи можна додавати мед у гарячий чай?
Місце публікування : Український пасічник. - Львів, 2016. - № 7. - С. 17-18. - ISSN 0869-2378 (Шифр У164084/2016/7). - ISSN 0869-2378
Предметні рубрики: Мед-- Лікування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): декристалізатори--ферменти--апітоксин
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Савченко, Олеся, Сиза, Ольга, Коваленко, Марина, Купчик, Олена
Назва : Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві
Місце публікування : Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2016. - № 1. - С. 234-239: рис., табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2016/1). - ISSN 2411-5363
Примітки : Бібліогр.: с. 239
Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Добавки
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вітаміни--мікроелементи--ферменти--зернові культури
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Баль-Прилипко Л. В., Патика М. В., Леонова Б. І., Старкова Е. Р., Брона А. І.
Назва : Напрями, досягнення та перспективи біотехнології у харчовій промисловості
Місце публікування : Мікробіологічний журнал. - Київ, 2016. - № 3. - С. 99-111: рис. - ISSN 0201-8462 (Шифр М926899/2016/3). - ISSN 0201-8462
Примітки : Бібліогр.: с. 109-111
Предметні рубрики: Біотехнології-- Інновації-- Харчова промисловість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): генна інженерія--ферменти--бактеріальні препарати--лактобактерії
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Зоотехнічні та біологічні способи підвищення ефективності використання сої в годівлі птиці : за матеріалами "Ефективна годівля с/г птиці", НААН, 2012
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 18-20: табл. (Шифр Е258059/2015/4/5)
Предметні рубрики: Зернобобові культури-- Соя-- Переробка
Птахівництво-- Годівля
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ізомери токоферолу--антиоксиданти--ліполітичні ферменти--білок сої
Зміст : Зберігання соєвих продуктів, критерії контролю знешкодження антипоживних речовин ; Що слід враховувати за використання в годівлі птиці соєвих продуктів?
Анотація: Для безперебійного забезпечення птиці продуктами переробки сої бажано створити їхній запас. Однак це потребує контролю їхньої якості. Одним з показників якості соєвих продуктів є наявність вільних жирних кислот в олії.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Цікава В.
Назва : Щоб мед був якісним : консультує спеціаліст
Місце публікування : Пасіка. - 2015. - № 6. - С. 27-28: фот. (Шифр П521625/2015/6)
Предметні рубрики: Бджільництво-- Бджоли-- Годівля
Продукти бджільництва-- Мед
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ферменти--бджоли--нектар
Анотація: Про вплив цукрового сиропу при згодовуванні бджолам на склад меду.
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Сорти меду
Місце публікування : Пасіка. - 2013. - № 12. - С. 23-27 (Шифр П521625/2013/12)
Предметні рубрики: Бджільництво-- Харчові продукти-- Мед
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сорти меду--монофлерний мед--поліфлерний мед--стільниковий мед--харчова цінність--калорійність меду--відцентрований мед--кам'яний мед--властивості бджолиного меду
Зміст : Склад, харчова цінність і калорійність меду ; Знезаражуючі й протиплісняві властивості бджолиного меду
Анотація: Відомо багато десятків сортів бджолиного меду, що розрізняються рядом ознак. Серед цих ознак основні - флористичний, регіональний і технологічний. Розглянуто деякі сорти меду і приведено їх коротку характеристику.
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ткаліч Ю. І., Матюха В.Л., Богуславська Л. В., Павлюкова Н. Ф., Задорожня М. В.
Назва : Ферментативна активність проростків пшениці озимої після дії гербіцидів : наукові дослідження
Місце публікування : Карантин і захист рослин. - 2015. - № 7. - С. 13: рис. (Шифр К599777/2015/7)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Зернові культури-- Пшениця озима
Наукові дослідження
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): білок--ферменти--оксидоредуктази--каталаза--пероксидаза
Анотація: осліджено реакцію ферментивної системи проростків пшениці зимої за використання гербіцидів. Визначено позитивний вплив на перебіг фізіолого-біохімічних реакцій, що проявляється у активації окремих ферментів класу оксидоредутаз після дії гербіцидів.
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-51   51-51 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)