Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Біохімія -- Ферменти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Кочевенко А. С. Клонування і аналіз гена Lycopersicon esculentum, який кодує мітохондріальну ізоформу трансамінази амінокислот з розгалуженим ланцюгом/А. С. Кочевенко, А. Р. Ферні // Доповіді Національної академії наук України, 2011. т.№ 5.-С.161-165
2.

Вплив екзогенного оксиду азоту (NO) на генерацію супероксидного аніон-радикала та теплостійкість колеоптилів пшениці/Ю. В. Карпець, Ю. Є. Колупаєв, М. В. Швиденко, О. П. Дмитрієв // Доповіді Національної академії наук України, 2011. т.№ 9.-С.147-152
3.

Копіч В. М. Вивчення впливу сольового стресу та абсцизової кислоти на активність ліпоксигеназ кукурудзи/В. М. Копіч, О. В. Харченко // Доповіді Національної академії наук України, 2011. т.№ 12.-С.148-152
4.

Исследование влияния ионов металлов на активность карбоксилэстеразы печени свиньи методом QSAR/С. А. Андронати, Е. А. Шестеренко, А. Г. Артеменко [и др.] // Доповіді Національної академії наук України, 2012. т.№ 9.-С.154-158
5.

Семенюта И. В. Создание QSAR моделей для поиска ингибиторов трипсина/И. В. Семенюта, В. В. Ковалишин, В. В. Прокопенко // Доповіді Національної академії наук України, 2012. т.№ 9.-С.159-164
6.

Похідні поліаміду і гідропіролу як потенційні антипроліферативні та апоптозіндукуючі сполуки/І. В. Харчук, О. Андрухов, Г. В. Островська, В. К. Рибальченко // Доповіді Національної академії наук України, 2012. т.№ 12.-С.149-156
7.

Гунина Л. М. Влияние янтарной кислоты и ее производных на физическую работоспособность спортсменов/Л. М. Гунина // Доповіді Національної академії наук України, 2013. т.№ 3.-С.180-184
8.

Копіч В. М. Каталітичні властивості гідропероксидліази з проростків картоплі/В. М. Копіч, О. В. Харченко // Доповіді Національної академії наук України, 2015. т.№ 5.-С.158-164
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)