Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Прянощі -- Оцет<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Миронова, А. В.
    Оцет може бути корисним тільки, якщо його виготовлено з харчової сировини [Текст] / А. В. Миронова // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2015. - № 3. - С. 51-53
Рубрики: Харчові технології
   Прянощі--Оцет

Кл.слова (ненормовані):
харчова сировина


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


   
    Чем полезен яблочный уксус? [Текст] // Долгожитель. - 2017. - № 7. - С. 4-5
Рубрики: Прянощі--Оцет
Кл.слова (ненормовані):
варикоз -- грибкові захворювання -- підвищена пітливість -- лишай -- ангіна -- пігментні п'ятна -- приготування лосьонів -- приготування масок
Анотація: Природний продукт, що має лікувальну та профілактичну дію на організм людини.


Знайти схожі

3.


    Головецький, І. І.
    Як виготовити медовий оцет? [Текст] / І. І. Головецький // Пасіка. - 2018. - № 4. - С. 26-27 : іл. . - ISSN 1814-4764
Рубрики: Харчові продукти--Мед--Оцет
   Прянощі--Оцет

Кл.слова (ненормовані):
медовий оцет -- виготовлення медового оцету -- кулінарія
Анотація: Мед користується чималим попитом серед споживачів усього світу. Та інакше й не може бути, бо саме цей продукт і смакує, і лікує, й зцілює. З нього виготовляють продукти харчування, напої, ліки. На запитання читача, як правильно виготовати медовий оцет, відповідає кандидат сільськогосподарських наук І. І. Головецький.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Ладыгина, Ольга.
    Бальзам на сердце [Текст] / Ольга Ладыгина // Вокруг света. - 2020. - № 10. - С. 60-69 : фот.
Рубрики: Прянощі--Оцет
Кл.слова (ненормовані):
бальзамічний оцет -- харчові продукти
Анотація: Спадковий виробник бальзамічного оцету - італієць Франко ді П'єтрі розповідає про особливості виробництва цього продукту.


Є примірники у відділах: всього 2 : ВА (1), ВДГН (1)
Вільні: ВА (1), ВДГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)