Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Хлібопекарське виробництво -- Якість продукції -- Хліб -- Україна<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Рыбалка, Александр
Назва : Хлеб наш насущный
Місце публікування : Правда Украины. - 2013. - 16 авг. (№ 33/34). - С. 8: ил. (Шифр П177312/2013/33/34)
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Якість продукції-- Хліб --Україна
Анотація: Доктор биологических наук А.И.Рыбалка рассказывает какой хлеб лучше: белый, черный или серый.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 36.83
Автор(и) : Рибалка, Олександр
Назва : Хліб : три кольори. Який хліб найкращий: білий, сірий або чорний?
Місце публікування : Пенсійний кур'єр. - 2013. - 9-15 серп.(№ 32). - С. 12 (Шифр П240832/2013/32)
Примітки : Поч. в №31. - С.12
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Якість продукції-- Хліб --Україна
Ринок хліба
Наукові дослідження
Анотація: Завідувач відділу генетичних основ селекції Селекційно-генетичного інституту- Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення УААН, розташованого в Одесі рекомендує споживачеві - розширити вживання сірого хліба, спеченого із цільного зерна, на відміну від білого хліба.
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)