Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=аскорбінова кислота<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Показані документи
с 1 за 6
>
1.
Сластін, Владислав
.
Літера Е - чи їстівна? Продукти з дозволеними для використання барвниками, консервантами, поліпшувачами смаку і запаху їжте, але знайте міру [Текст] / Владислав Сластін ; інтерв'ю вела Тетяна Зінченко > // Україна молода. - 2012. -
9 лют.(№ 21)
. - С. 11
ББК
51.23
Рубрики:
Продукти харчування--Якість
Гігієна харчування
Україна
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати
--
харчові добавки
--
натуральні продукти
--
шкідливі барвники
--
аскорбінова
кислота
--
замінники цукру
Дод.точки доступу:
Зінченко, Тетяна \інтерв'ю.\
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВМ (1)
Вільні: ВМ (1)
Знайти схожі
>
2.
Васильева, С. В.
Влияние высокой дозы аскорбиновой кислоты в рационе на показатели иммунитета в органах цыплят [Текст] / С. В. Васильева, Н. И. Берзиня> // Ефективне птахівництво. - 2013. -
№ 4
. - С. 15-18 : табл. - Библиогр.: с. 18
Рубрики:
Птахівництво
Курівництво
Корми
Кл.слова (ненормовані):
курчата
--
аскорбінова
кислота
--
імунітет
Анотація:
Роль витамина С в организме животных и человека достаточно изучена. Известно, что аскорбиновая
кислота
(АК) участвует в регуляции окислительно-восстановительных процессов, углеводного и минерального обменов, свертываемости крови, регенерации тканей и др. АК обладает эффективным иммуностимулирующим и антистрессовым действием, активизирует синтез антител, способствует фагоцитозу, повышает устойчивость организма к инфекциям.
Дод.точки доступу:
Берзиня, Н. И.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Осокіна, Н. М.
Якість плодів вишні за різних способів заморожування [Текст] / Н. М. Осокіна, О. В. Василишина> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 3
. - С. 203-208 : рис. - Бібліогр.: с. 208
Рубрики:
Плодоягідні--Вишня--Зберігання
Кл.слова (ненормовані):
заморожені плоди вишні
--
втрати маси
--
сухі розчинні речовини
--
цукри
--
аскорбінова
кислота
Дод.точки доступу:
Василишина, О. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Порошок з вичавків
ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба [Текст] / Ольга Сиза, Олеся Савченко, Ірина Журок, Марина Дорожинська> // Технічні науки та технології. - 2017. -
№ 4
. - С. 176-188 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-185 . - ISSN 2411-5363
УДК
664.66.022.39
DOI: 10.25140/2411-5363-2017-4(10)-176-188
Рубрики:
Хлібопекарське виробництво--Харчові добавки--Калина
Кл.слова (ненормовані):
безпарний спосіб
--
аскорбінова
кислота
--
переробка плодів
--
борошняні вироби
Дод.точки доступу:
Сиза, Ольга; Савченко, Олеся; Журок, Ірина; Дорожинська, Марина
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Заморська, Ірина
.
Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного [Текст] / Ірина Заморська> // Технічні науки та технології. - 2018. -
№ 1
. - С. 188-194 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 192
УДК
664.851:634.75
DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)-188-194
Рубрики:
Харчова промисловість--Концентрати--Суниця
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад
--
напівфабрикати
--
мінеральні речовини
--
аскорбінова
кислота
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
Заморська, Ірина
.
Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової [Текст] / Ірина Заморська> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. -
№ 2
. - С. 216-221 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 219
УДК
664.851:634.75
Рубрики:
Ягоди--Вирощування--Суниця
Кл.слова (ненормовані):
заморожування
--
середня маса
--
аскорбінова
кислота
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)