Пошуковий запит: (<.>K=калькуляція<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження) тактика і методика боротьби з шахрайством в ресторані [Текст] / В. В. Головач> // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 5. - С. 32-43. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Шахрайство--Ресторани Кл.слова (ненормовані): профілактика -- притягнення до відповідальності -- технологічна карта -- організація обліку -- калькуляція -- контроль -- інвентаризація Анотація: Стаття дає поняття тактики і методики боротьби з шахрайством в ресторані . Надається перевага комплексним підходам в організації боротьби з шахрайством в ресторані.
Знайти схожі
|
>2. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Кальєніна, Н. В. Стан та проблеми управління витратами машинобудівних підприємств [Текст] / Кальєніна Н. В.> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 1. - С. 105-107. - Бібліогр.: с. 107
. - ISSN 1814-1161 Рубрики: Машинобудівні підприємства--Витрати Кл.слова (ненормовані): управління витратами -- калькуляція -- собівартість
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>3. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Тунік, А. Г. Розвиток потенціалу підприємства за рахунок управління витратами (на прикладі ВАТ "Запоріжсталь") [Текст] / Тунік А. Г.> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво : . - 2011. - № 4. - С. 153-157. - Бібліогр.: с. 157
. - ISSN 1814-1161 Рубрики: Економіка підприємства--Витрати--ВАТ "Запоріжсталь" Кл.слова (ненормовані): собівартість -- облік витрат -- нормативне регулювання -- формування собівартості -- калькуляція -- технологічні плани -- трудові витрати
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>4. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Власюк, Г. В. Особливості аудиту витрат виробництва та собівартості продукції [Текст] / Г. В. Власюк> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2012. - № 4. - С. 91-95 : рис. - Бібліогр.: с. 95
. - ISSN 1814-1161 Рубрики: Аудит--Витрати Кл.слова (ненормовані): собівартість -- калькуляція -- система управлінського обліку -- прибуток
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>5. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Бужин, О. А. Калькуляція показника собівартості підрозділу пожежної охорони підприємства [Текст] / О. А. Бужин> // Актуальні проблеми економіки. - 2014. - № 8. - С. 122-126 : форм. - Бібліогр.: 10 назв
Рубрики: Економіка підприємства--Фінанси підприємства -- Структурні підрозділи підприємства--Матеріально-технічне та фінансове забезпечення діяльності підрозділів Анотація: У статті представлено один із можливих варіантів калькуляції показника собівартості підрозділу пожежної охорони. З метою об'єктивізації показників структури собівартості продукції, що виготовляється у різних підрозділах підприємства, удосконалення контролю над витратним механізмом та ціноутворенням, запропоновано пропорційне перенесення витрат, пов'язаних з утриманням підрозділу пожежної охорони, на собівартість продукції підрозділів підприємства.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>6. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Кравченко, Людмила. Платні послуги у виші: нюанси надання та розрахунку [Текст] / Л. Кравченко> // Головбух: бюджет. - 2015. - № 40. - С. 29-33
Рубрики: Вища освіта--Платні послуги Кл.слова (ненормовані): платна освітня послуга -- калькуляція вартості -- договір -- строки оплати -- оплата праці працівників
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>7. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Тунік, А. Г. Розвиток потенціалу підприємства за рахунок управління витратами (на прикладі ВАТ "Запоріжсталь") [Текст] / А. Г. Тунік> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2015. - № 3. - С. 30-33. - Бібліогр.: с. 32-33
Рубрики: Підприємства--Витрати--Управління Кл.слова (ненормовані): собівартість -- облік витрат -- нормативне регулювання -- формування собівартості -- калькуляція -- технологічні плани -- трудові витрати
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>8. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Kabiyeva, A. T. Calculation of production costs at grain processing enterprises of the Republic of Kazakhstan [Text] / A. T. Kabiyeva, A. S. Dairabayeva> // Актуальні проблеми економіки. - 2015. - № 10. - P176-184 : рис., табл. - Бібліогр.: 28 назв
Рубрики: Економіка підприємств АПК Республіки Казахстан--Зерноперероблювальні підприємства--Організація виробництва -- Собівартість продукції--Калькуляція виробничих витрат Анотація: У статі розглянуто методику розрахунку собівартості борошна, круп та комбікормів як найголовніших показників, що визначають економічну ефективність виробничо-фінансової діяльності підприємства. Представлено методику обліку витрат на виробництво продукції за статтями калькуляції та за елементами в розрахунку на 1 т продукції.
Дод.точки доступу: Dairabayeva, A. S. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>9. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Пилявець, І. М. Нормативно-правова база обліку виробничих засобів на аграрних підприємствах України [Текст] / І. М. Пилявець> // Вісник. - 2016. - № 2. - С. 25-26. - Бібліогр.: с. 26
Рубрики: Бухгалтерський облік--Нормативи--Аграрні підприємства--Україна Кл.слова (ненормовані): баланс -- калькуляція -- облікова політика -- контроль
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>10. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Новак, Надія Георгіївна. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Надія Георгіївна Новак, Ірина Олександрівна Башинська> // Економіка. Фінанси. Право. - 2018. - № 6. - С. 17-19. - Бібліогр. наприкінці ст.
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Калькуляція--Інвентаризація--Облік--Україна Анотація: Проаналізовано основні особливості підприємств готельно-ресторанного бізнесу: досліджено етапи калькуляції страв та особливості інвентаризації.
Дод.точки доступу: Башинська, Ірина Олександрівна Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
|
|