Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=калькуляція<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-11 
1.


    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження) тактика і методика боротьби з шахрайством в ресторані [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 5. - С. 32-43. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Шахрайство--Ресторани
Кл.слова (ненормовані):
профілактика -- притягнення до відповідальності -- технологічна карта -- організація обліку -- калькуляція -- контроль -- інвентаризація
Анотація: Стаття дає поняття тактики і методики боротьби з шахрайством в ресторані . Надається перевага комплексним підходам в організації боротьби з шахрайством в ресторані.


Знайти схожі

2.


    Кальєніна, Н. В.
    Стан та проблеми управління витратами машинобудівних підприємств [Текст] / Кальєніна Н. В. // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 1. - С. 105-107. - Бібліогр.: с. 107 . - ISSN 1814-1161
Рубрики: Машинобудівні підприємства--Витрати
Кл.слова (ненормовані):
управління витратами -- калькуляція -- собівартість

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Тунік, А. Г.
    Розвиток потенціалу підприємства за рахунок управління витратами (на прикладі ВАТ "Запоріжсталь") [Текст] / Тунік А. Г. // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво : . - 2011. - № 4. - С. 153-157. - Бібліогр.: с. 157 . - ISSN 1814-1161
Рубрики: Економіка підприємства--Витрати--ВАТ "Запоріжсталь"
Кл.слова (ненормовані):
собівартість -- облік витрат -- нормативне регулювання -- формування собівартості -- калькуляція -- технологічні плани -- трудові витрати

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Власюк, Г. В.
    Особливості аудиту витрат виробництва та собівартості продукції [Текст] / Г. В. Власюк // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2012. - № 4. - С. 91-95 : рис. - Бібліогр.: с. 95 . - ISSN 1814-1161
Рубрики: Аудит--Витрати
Кл.слова (ненормовані):
собівартість -- калькуляція -- система управлінського обліку -- прибуток

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Бужин, О. А.
    Калькуляція показника собівартості підрозділу пожежної охорони підприємства [Текст] / О. А. Бужин // Актуальні проблеми економіки. - 2014. - № 8. - С. 122-126 : форм. - Бібліогр.: 10 назв
Рубрики: Економіка підприємства--Фінанси підприємства -- Структурні підрозділи підприємства--Матеріально-технічне та фінансове забезпечення діяльності підрозділів
Анотація: У статті представлено один із можливих варіантів калькуляції показника собівартості підрозділу пожежної охорони. З метою об'єктивізації показників структури собівартості продукції, що виготовляється у різних підрозділах підприємства, удосконалення контролю над витратним механізмом та ціноутворенням, запропоновано пропорційне перенесення витрат, пов'язаних з утриманням підрозділу пожежної охорони, на собівартість продукції підрозділів підприємства.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Кравченко, Людмила.
    Платні послуги у виші: нюанси надання та розрахунку [Текст] / Л. Кравченко // Головбух: бюджет. - 2015. - № 40. - С. 29-33
Рубрики: Вища освіта--Платні послуги
Кл.слова (ненормовані):
платна освітня послуга -- калькуляція вартості -- договір -- строки оплати -- оплата праці працівників


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


    Тунік, А. Г.
    Розвиток потенціалу підприємства за рахунок управління витратами (на прикладі ВАТ "Запоріжсталь") [Текст] / А. Г. Тунік // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2015. - № 3. - С. 30-33. - Бібліогр.: с. 32-33
Рубрики: Підприємства--Витрати--Управління
Кл.слова (ненормовані):
собівартість -- облік витрат -- нормативне регулювання -- формування собівартості -- калькуляція -- технологічні плани -- трудові витрати


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


    Kabiyeva, A. T.
    Calculation of production costs at grain processing enterprises of the Republic of Kazakhstan [Text] / A. T. Kabiyeva, A. S. Dairabayeva // Актуальні проблеми економіки. - 2015. - № 10. - P176-184 : рис., табл. - Бібліогр.: 28 назв
Рубрики: Економіка підприємств АПК Республіки Казахстан--Зерноперероблювальні підприємства--Організація виробництва -- Собівартість продукції--Калькуляція виробничих витрат
Анотація: У статі розглянуто методику розрахунку собівартості борошна, круп та комбікормів як найголовніших показників, що визначають економічну ефективність виробничо-фінансової діяльності підприємства. Представлено методику обліку витрат на виробництво продукції за статтями калькуляції та за елементами в розрахунку на 1 т продукції.


Дод.точки доступу:
Dairabayeva, A. S.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Пилявець, І. М.
    Нормативно-правова база обліку виробничих засобів на аграрних підприємствах України [Текст] / І. М. Пилявець // Вісник. - 2016. - № 2. - С. 25-26. - Бібліогр.: с. 26
Рубрики: Бухгалтерський облік--Нормативи--Аграрні підприємства--Україна
Кл.слова (ненормовані):
баланс -- калькуляція -- облікова політика -- контроль


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

10.


    Новак, Надія Георгіївна.
    Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Надія Георгіївна Новак, Ірина Олександрівна Башинська // Економіка. Фінанси. Право. - 2018. - № 6. - С. 17-19. - Бібліогр. наприкінці ст.
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Калькуляція--Інвентаризація--Облік--Україна
Анотація: Проаналізовано основні особливості підприємств готельно-ресторанного бізнесу: досліджено етапи калькуляції страв та особливості інвентаризації.


Дод.точки доступу:
Башинська, Ірина Олександрівна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 1-10    11-11 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)