Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=корисність хлібобулочних виробів<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Денисова, Наталя.
    Використання добавок безглютенового борошна в технології виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / Наталя Денисова, Маргарита Зінюк, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 234-240 : табл. - Бібліогр.: с. 239-240
УДК
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
пшеничний хліб -- безглютенове борошно рисове -- безглютенове борошно гречане -- безглютенове борошно кукурудзяне -- корисність хлібобулочних виробів -- органолептичні характеристики хлібобулочних виробів


Дод.точки доступу:
Зінюк, Маргарита; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)