Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=кількісний аналіз<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Семенов, А. А.
    Злиття і поглинання як спосіб корпоративного переділу економічних об`єктів [Текст] / Семенов А. А. // Зовнішня торгівля: право та економіка. - 2011. - № 1. - С. 37-40. - Бібліогр.: с. 40
Рубрики: Міжнародна економіка--Менеджмент
Кл.слова (ненормовані):
якісний аналіз -- кількісний аналіз -- світовий продукт

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Головко, І. В.
    Економічний аналіз та квантифікація за допомогою маргінальних оцінок структури бухгалтерського балансу і фінансового стану підприємства [Текст] / І. В. Головко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 4. - С. 122-127. - Бібліогр.: с. 127
Рубрики: Фінанси підприємств
Кл.слова (ненормовані):
економіко-математичні методи -- постоптимальний аналіз -- теорія двоїстості -- кількісний аналіз

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Завідна, Л. Д.
    Оцінка ризику в управлінні розвитком готельного бізнесу [Текст] / Л. Д. Завідна // Економіка України. - 2018. - № 6. - С. 13-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Готельний бізнес--Управління--Оцінка ризиків
Кл.слова (ненормовані):
якісний аналіз -- кількісний аналіз -- ймовірність банкрутства -- п’ятифакторна модель Альтмана -- господарський ризик
Анотація: Визначено сутність поняття “ризик", проведено аналіз та окреслено етапи оцінки ризиків для забезпечення власників бізнесу інформацією, необхідною для прийняття відповідних рішень. З метою формування об’єктивного уявлення про інструментарій моніторингу ризику банкрутства готельного бізнесу застосовано п'ятифакторну модель Альтмана. Подано систематизацію методів управління ризиками підприємств готельного бізнесу. Для зниження ризику банкрутства готельного бізнесу запропоновано шляхи та заходи мінімізації господарського ризику підприємства.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)