Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Знайдено у інших БД:
Електронний каталог книг (105)
Електронний каталог книг іноземними мовами (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=рецептура<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
Расчет рецептов комбикормов
[Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 9
. - С. 4-5 : ил. - Материал подгот. на основе рекомендаций ВНИТИП (г. Сергиев Посад, РФ)
Рубрики:
Комбікормове виробництво--Комбікорми--
Рецептура
Птахівництво--Птахофабрики
Кл.слова (ненормовані):
раціон
--
розрахунок рецептів комбікормів
--
програма
Анотація:
Расчет рецептов комбикормов является важнейшим этапом их производства. На современном этапе можно выделить три основных варианта обеспечения птицефабрик комбикормами.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Давиденко, Євгенія
.
Секрет успішного хлібопечення: техніка, технологія, творчість [Текст] / Є. Давиденко> // Вісті центральної спілки споживчих товариств України. - 2016. -
№ 32
. - С. 6 : фот. цв.
Рубрики:
Харчова промисловість--Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
побутова техніка
--
пекарня
--
рецептура
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Андрощук, Геннадій
.
Спір за товарний знак "Stolichnaya": нові перемоги і поразки [Текст] / Геннадій Андрощук> // Інтелектуальна власність в Україні. - 2018. -
№ 3
. - С. 14-20. - Бібліогр.: с. 20 . - ISSN 1608-6422
Рубрики:
Товарні знаки--Експертиза
Кл.слова (ненормовані):
конкурентна боротьба
--
рецептура
--
інтелектуальна власність
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Буяльська, Наталія
.
Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Музиченко> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. -
№ 1
. - С. 168-177 : табл. - Бібліогр.: с. 174 . - ISSN 2411-5363
УДК
664.66.022.39
DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)0168-177
Рубрики:
Хлібопекарське виробництво--Добавки--Кальцій
Кл.слова (ненормовані):
макроелементи
--
рецептура
--
пліснявіння
--
патогенна мікрофлора
Анотація:
Забезпечити оптимальне споживання кальцію з раціоном за допомогою звичайних продуктів харчування важко, і це порушує питання про необхідність створення продуктів функціонального призначення, додатково збагачених цим макроелементом. Саме на основі хліба легко створити функціональний продукт з додаванням різноманітних біологічно-активних добавок, які, на відміну від традиційного продукту, спрямовані на оздоровлення та профілактику основних захворювань.
Дод.точки доступу:
Музиченко, Олена
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Розробка рецептури емульсійного
косметичного продукту на основі колоїдних закономірностей [Текст] / Вероніка Єфімова, Тетяна Пилипенко, Олександра Нікора, Поліна Невтряга > // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. -
№ 1
. - С. 178-187 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-185 . - ISSN 2411-5363
УДК
544.773.32
DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)-178-187
Рубрики:
Колоїдна хімія--Косметика--
Рецептура
Кл.слова (ненормовані):
емульгатор
--
стабілізатори
--
ізотерма
Анотація:
У статті відпрацьована методика прямої емульсії, що стабілізована сумішшю поверзново-активних речовин. Встановлена оптимальна концентрація суміші поверхнево-активних речовин на мпежі поділу фаз розчин-масло.
Дод.точки доступу:
Єфімова, Вероніка; Пилипенко, Тетяна; Нікора, Олександр; Невпряга, Поліна
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)