Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=розчинність<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.


    Тимофеєва, Віра.
    Розчинність. Добуток розчинності [Текст] / Віра Тимофеєва // Біологія і хімія в школі. - 2011. - № 2. - С. 33-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Методика викладання хімії--Задачі
   Хімія--Методика викладання--Загальноосвітні школи

Анотація: Розчинністю речовини називають здатність її розчинятися в тому чи іншому розчиннику. Мірою розчинності, або коефіцієнтом розчинності (або просто розчинністю) служить кількість грамів речовини, яка при даній температурі розчиняється в 100 г води з утворенням насиченого розчину. В статті подано декілька задач про розчинність.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.
544.353
П 932


    Пшеничний, Р. М.
    Розчинність оксидів лантану, самарію та гольмію в евтектичному розплаві LiF-NaF-KF [Текст] / Р. М. Пшеничний, А. О. Омельчук // Доповіді Національної академії наук України. - 2011. - № 4. - С. 132-138. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Фізична хімія--Розчинюваність твердих речовин--Рідкоземельні елементи
Кл.слова (ненормовані):
Фторид металу -- Суміш евтектична -- Рівняння Шредера
Анотація: Розчинення отриманих оксидів є результатом зміаного фізико-хімічного механізму.


Дод.точки доступу:
Омельчук, А. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Чорнолата, Л.
    Вплив протеаз на розщеплюваність та розчинність протеїну [Текст] / Л.Чорнолата // Тваринництво України. - 2011. - № 7. - С. 35-38 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Комбікормове виробництво--Комбікорми
Кл.слова (ненормовані):
білок -- розчинність -- протеолітичні ферменти -- розщеплюваність
Анотація: Розглянуто проблему розщеплення пептидних зв'язків у білка та підвищення вмісту небілкового азоту з допомогою протеаз.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Мотузка, Юлія.
    Розчинність продуктів для ентерального харчування [Текст] / Юлія Мотузка, Олена Романенко, Світлана Казаченко // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 203-209 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 207-208 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Харчування--Здоров"я людини
Кл.слова (ненормовані):
індекс розчинності -- повноцінне харчування -- розчинні суміші
Анотація: Важливою умовою формування та підтримки здоров'я дюдини є забезпечення організму повноцінним харчуванням. У статті досліджено показники розчинності продуктів для ентерального харчування з метою розроблення рекомендацій для їх раціонального споживання.


Дод.точки доступу:
Романенко, Олена; Казаченко, Світлана

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Петік, І. П.
    Рідке мило на основі соапстоків, отриманих за нейтралізації олій селективними розчинниками [Текст] / І. П. Петік, П. Ф. Петік, З. П. Федякіна // Вісник аграрної науки. - 2019. - № 1. - С. 73-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Солі жирних кислот--Рідке мило--Розчинність
Анотація: Стаття інформує про розчинність солей жирних кислот (мил) триацилгліцеринів ряду олій в основі нейтралізувального розчину обгрунтовоного компонентного складу (вода : етанол : гліцерин у співвідношенні 30:30:40), а також визначає ступінь збільшення цієї розчинності порівняно з контрольним розчинником, який використовують у сучасній технології нейтралізації олій та жирів, - водою.


Дод.точки доступу:
Петік, П. Ф.; Федякіна, З. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)