Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>S=Баштанні культури -- Кавуни -- Споживання<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Ільницька, І. М.
Користь і небезпека кавунів [Текст] / І. М. Ільницька> // Безпека життєдіяльності. - 2020. -
№ 9
. - С. 9-10 : фот.
Рубрики:
Баштанні
культури
--
Кавуни
--
Споживання
Кл.слова (ненормовані):
отруєння
--
вода - перший помічник
--
"нітратні"
кавуни
--
гострі кишкові інфекції
--
дозвільні документи
Анотація:
Кавун - це прекрасний дієтичний продукт, що містить вітаміни C, B1, B2, фолієву кислоту, каротин, солі магнію, калію, заліза. Лужні сполуки кавуна поліпшують регуляцію кислотно-лужної рівноваги в організмі, зменшують накопичення в ньому кислих продуктів і створюють сприятливі умови для життєдіяльності всіх, без винятку, органів і клітин. Він - наш друг, однак друзів треба вміти вибирати, і з почуттям міри вживати!
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)