Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Безалкогольні напої -- Соки -- Купажування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Гришин, М.
    Інтенсивність забарвлення купажованих соків : значною мірою зумовлюється взаємодією редокс-систем компонентів / М. Гришин // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 19-20
Рубрики: Безалкогольні напої--Соки--Купажування
Анотація: Купажування дає змогу покращити органолептичні характеристики плодових соків, підвищити їх харчову цінність. Але не завжди бажаний ефект від змішування компонентів виправдовується.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)