Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Ферменти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Гудзенко, О. В.
    Дослідження функціональних груп α-L-рамнозидази Cryptococcus albidus [Текст] / О. В. Гудзенко, Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал : науковий журнал. - 2012. - № 4. - С. 19-28 : табл. - Бібліогр.: с. 27-28 . - ISSN 0201-8462
Рубрики: Мікробіологія
   Мікроорганізми

   Ферменти

Кл.слова (ненормовані):
α-L-рамнозидаза -- Cryptococcus albidus -- іони металів -- специфічні хімічні реагенти -- функціональні групи


Дод.точки доступу:
Варбанець, Л. Д.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Поліщук, Л. В.
    Антибіотична активність стрептоміцетів [Текст] / Л. В. Поліщук, О. І. Бамбура, В. В. Лук'янчук // Мікробіологічний журнал : науковий журнал. - 2012. - № 4. - С. 45-51 : табл. - Бібліогр.: с. 51 . - ISSN 0201-8462
Рубрики: Антибіотики
   Природні лікарські засоби

   Вітаміни

   Ферменти

Кл.слова (ненормовані):
Streptomyces -- антибіотична активність -- резистентність до антибіотиків


Дод.точки доступу:
Бамбура, О. І.; Лук'янчук, В. В.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Виннов, А.
    Кинетический анализ протеолиза модельных белковых субстратов на основе мышечной ткани рыбы [Текст] / А. Виннов // Тваринництво України. - 2012. - № 10. - С. 32-35 : табл. - Библиогр.: с. 35
Рубрики: Рибництво--Годування
   Ферменти

Кл.слова (ненормовані):
константа Міхаеліса -- спорідненість -- Corolase® L10 -- конкурентне інгібування
Анотація: Проведен анализ экспериментальных кинетических кривих процесса ферментативного гидролиза белковых субстратов на основе мышечных тканей бычка-круляка. Полученные результаты могут быть использованы для оценки степени ингибирования протеаз продуктами реакции.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)