Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Хлібопекарське виробництво -- Якість продукції -- Хліб -- Україна<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Рыбалка, Александр.
    Хлеб наш насущный [Текст] / Александр Рыбалка; интервью газете // Правда Украины. - 2013. - 16 авг. (№ 33/34). - С. 8 : ил.
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Якість продукції--Хліб--Україна
Анотація: Доктор биологических наук А.И.Рыбалка рассказывает какой хлеб лучше: белый, черный или серый.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

2.


    Рибалка, Олександр.
    Хліб : три кольори. Який хліб найкращий: білий, сірий або чорний? [Текст] / О. Рибалка ; інтерв'ю Валентин Щегленко // Пенсійний кур'єр. - 2013. - 9-15 серп.(№ 32). - С. 12. - Поч. в №31. - С.12
ББК 36.83
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Якість продукції--Хліб--Україна
   Ринок хліба

   Наукові дослідження

Анотація: Завідувач відділу генетичних основ селекції Селекційно-генетичного інституту- Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення УААН, розташованого в Одесі рекомендує споживачеві - розширити вживання сірого хліба, спеченого із цільного зерна, на відміну від білого хліба.


Дод.точки доступу:
Щегленко, Валентин \інтерв'ю.\
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)