Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664.66.022.39<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
Порошок з вичавків
ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба [Текст] / Ольга Сиза, Олеся Савченко, Ірина Журок, Марина Дорожинська> // Технічні науки та технології. - 2017. -
№ 4
. - С. 176-188 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-185 . - ISSN 2411-5363
УДК
664.66.022.39
DOI: 10.25140/2411-5363-2017-4(10)-176-188
Рубрики:
Хлібопекарське виробництво--Харчові добавки--Калина
Кл.слова (ненормовані):
безпарний спосіб
--
аскорбінова кислота
--
переробка плодів
--
борошняні вироби
Дод.точки доступу:
Сиза, Ольга; Савченко, Олеся; Журок, Ірина; Дорожинська, Марина
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Буяльська, Наталія
.
Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Музиченко> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. -
№ 1
. - С. 168-177 : табл. - Бібліогр.: с. 174 . - ISSN 2411-5363
УДК
664.66.022.39
DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)0168-177
Рубрики:
Хлібопекарське виробництво--Добавки--Кальцій
Кл.слова (ненормовані):
макроелементи
--
рецептура
--
пліснявіння
--
патогенна мікрофлора
Анотація:
Забезпечити оптимальне споживання кальцію з раціоном за допомогою звичайних продуктів харчування важко, і це порушує питання про необхідність створення продуктів функціонального призначення, додатково збагачених цим макроелементом. Саме на основі хліба легко створити функціональний продукт з додаванням різноманітних біологічно-активних добавок, які, на відміну від традиційного продукту, спрямовані на оздоровлення та профілактику основних захворювань.
Дод.точки доступу:
Музиченко, Олена
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Буяльська, Наталія
.
Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Юлія Ткаченко, Наталія Денисова> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. -
№ 2
. - С. 196-203 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 201
УДК
664.66.022.39
Рубрики:
Кондитерські вироби--Технологія виробництва
Переробка продукції--Цикорій
Кл.слова (ненормовані):
інсулін
--
пісочне тісто
--
печиво
Анотація:
У статті доведено доцільність використання порошку цикорію для розроблення нових сортів борошняних кондитерських виробів із підвищеною харчовою цінністю, які рекомендовані як для масового споживання, так і як продукти функціонального харчування.
Дод.точки доступу:
Ткаченко, Юлія; Денисова, Наталія
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Буяльська, Наталія
.
Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Валерія Воєдило, Наталя Денисова> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 2
. - С. 137-144 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 141-143
УДК
664.66.022.39
Рубрики:
Хлібопекарське виробництво--Харчові домішки--Йод
Кл.слова (ненормовані):
мікроелементи
--
забезпечення населення йодом
--
захворювання
--
збагачення кухонної солі калій йодатом
--
вміст йоду в збагачених виробах
--
показники якості тіста
--
доцільність застосування йодовмісних добавок
Дод.точки доступу:
Воєдило, Валерія; Денисова, Наталя
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Буяльська, Наталія
.
Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко, Наталя Денисова> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 3
. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
УДК
664.66.022.39
Рубрики:
Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
рогалики фруктові
--
органолептичні показники
--
фізико-хімічні показники
--
добавка шпроту насіння амаранту
--
подрібнене листя амаранту
Дод.точки доступу:
Литвиненко, Олена; Денисова, Наталя
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)