Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Буяльська, Наталія$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-12 
1.


    Буяльська, Наталія.
    Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Музиченко // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 1. - С. 168-177 : табл. - Бібліогр.: с. 174 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Добавки--Кальцій
Кл.слова (ненормовані):
макроелементи -- рецептура -- пліснявіння -- патогенна мікрофлора
Анотація: Забезпечити оптимальне споживання кальцію з раціоном за допомогою звичайних продуктів харчування важко, і це порушує питання про необхідність створення продуктів функціонального призначення, додатково збагачених цим макроелементом. Саме на основі хліба легко створити функціональний продукт з додаванням різноманітних біологічно-активних добавок, які, на відміну від традиційного продукту, спрямовані на оздоровлення та профілактику основних захворювань.


Дод.точки доступу:
Музиченко, Олена

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Буяльська, Наталія.
    Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Юлія Ткаченко, Наталія Денисова // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 196-203 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 201
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--Технологія виробництва
   Переробка продукції--Цикорій

Кл.слова (ненормовані):
інсулін -- пісочне тісто -- печиво
Анотація: У статті доведено доцільність використання порошку цикорію для розроблення нових сортів борошняних кондитерських виробів із підвищеною харчовою цінністю, які рекомендовані як для масового споживання, так і як продукти функціонального харчування.


Дод.точки доступу:
Ткаченко, Юлія; Денисова, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Цибуля, Сергій.
    Захист навколишнього середовища від енергетичного забруднення [Текст] / Сергій Цибуля, Валентина Старчак [та ін.] // Україна - ЄС. Інновації в освіті, технологіях, економіці та праві : зб. міжнар. наук. праць, 24-28 квіт., 2018 р., Словаччина-Чехія . - Чернігів : ЧНТУ, 2018 = Ukraine - EU. Innovations in education, technology, business and law. - С. 149-153 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Екологічна безпека
Кл.слова (ненормовані):
очистка стічних вод -- утилізація відходів -- техногенні аварії -- деградація земель -- вібрація -- радіація


Дод.точки доступу:
Старчак, Валентина; Іваненко, Костянтин; Буяльська, Наталія; Костенко, Ігор; Мачульський, Григорій


Знайти схожі

4.


    Денисова, Наталя.
    Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба [Текст] / Наталя Денисова, Аліна Гаркава, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 129-136 : табл.
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
закваски спонтанного бродіння -- технологія виготовлення -- харчова цінність хлібобулочних виробів -- технологічне перероблення зерна -- контроль якості заквасок -- дослідження якості тіста -- кислотність закваски і тіста


Дод.точки доступу:
Гаркава, Аліна; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Буяльська, Наталія.
    Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Валерія Воєдило, Наталя Денисова // Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 137-144 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 141-143
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Харчові домішки--Йод
Кл.слова (ненормовані):
мікроелементи -- забезпечення населення йодом -- захворювання -- збагачення кухонної солі калій йодатом -- вміст йоду в збагачених виробах -- показники якості тіста -- доцільність застосування йодовмісних добавок


Дод.точки доступу:
Воєдило, Валерія; Денисова, Наталя

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Буяльська, Наталія.
    Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Купчик, Наталя Денисова // Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 181-188 : табл. - Бібліогр.: с. 186-187
УДК
Рубрики: Молочна сировина--Виробництво--Сорбенти--Важкі метали
Кл.слова (ненормовані):
токсиканти -- концерогени -- детоксикація
Анотація: У статті вирішено наукові та практичні питання, пов'язані із моніторингом важких металів у сухому молоці. Проведені дослідження дозволять використовувати молоко-сировину з підвищеним змістом важких металів в подальшому виробництві молочних продуктів.


Дод.точки доступу:
Купчик, Олена; Денисова, Наталя

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


    Буяльська, Наталія.
    Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко, Наталя Денисова // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
УДК
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
рогалики фруктові -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- добавка шпроту насіння амаранту -- подрібнене листя амаранту


Дод.точки доступу:
Литвиненко, Олена; Денисова, Наталя

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


    Денисова, Наталя.
    Використання добавок безглютенового борошна в технології виробництва хлібобулочних виробів [Текст] / Наталя Денисова, Маргарита Зінюк, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 234-240 : табл. - Бібліогр.: с. 239-240
УДК
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
пшеничний хліб -- безглютенове борошно рисове -- безглютенове борошно гречане -- безглютенове борошно кукурудзяне -- корисність хлібобулочних виробів -- органолептичні характеристики хлібобулочних виробів


Дод.точки доступу:
Зінюк, Маргарита; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Денисова, Наталя.
    Дослідження використання цукрозамінників у технології виробництва плодово-ягідного морозива [Текст] / Наталя Денисова, Владислава Карцан, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 263-268 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 266-267
УДК
Рубрики: Морозиво--Виробництво
Кл.слова (ненормовані):
протеїн -- синтетичні добавки -- фруктоза


Дод.точки доступу:
Карцан, Владислава; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

10.


    Замай, Жанна.
    Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратів [Текст] / Жанна Замай, Валентина Дзюба, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 3. - С. 286-292 : табл. - Бібліогр.: с. 289-290
УДК
Рубрики: Молокопереробні підприємства--Біопрепарати--Очищення--Стічні води
Кл.слова (ненормовані):
гідрохімічні показники -- природні водоймища -- сироватка
Анотація: У статті визначено можливість та ефективність доочистки стічних вод підприємств молокопереробної галузі за допомогою біопрепаратів.


Дод.точки доступу:
Дзюба, Валентина; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 1-10    11-12 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)