Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Вербицький, С. Б.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
7
Показані документи
с 1 за 7
>
1.
Вербицький
, С. Б.
Вплив геометричних параметрів емульситатора на ступінь подрібнення ковбасних фаршів [Текст] / С. Б.
Вербицький
, В. В. Шевченко, М. О. Шугай> // Вісник аграрної науки. - 2011. -
№ 6
. - С. 41-43
Рубрики:
Зберігання та переробка продукції--М'ясні продукти
Анотація:
Мета дослідження - визначити залежність ступеня подрібнення часток фаршів від величини зазорів між ротором і статором та між пластинами ротора в процесі тонкого подріблення м'ясної сировини в одну та дві стадії.
Дод.точки доступу:
Шевченко, В.В.; Шугай, М.О.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Вербицький
, С. Б.
Математична модель процесу подріблення м'ясної сировини на роторному емульситаторі [Текст] / С. Б. Вербицька, С. О. Старчевой, Ю. В. Майборода> // Вісник аграрної науки. - 2011. -
№ 9
. - С. 51-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Зберігання продукції--Переробка--М'ясна сировина
Анотація:
Наведено результати математичного моделювання процесу обробки крупно подрібненого фаршу на роторному емульситаторі багатозубчастої конструкції з урахуванням параметрів сировини й елементів робочої порожнини пристрою.
Дод.точки доступу:
Старчевой, С.О.; Майборода, Ю.В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Вербицький
, С. Б.
Організаційно-наукові засади виробничого контролю на молокопереробних підприємствах [Текст] / С. Б.
Вербицький
, Л. П. Тесленко, М. О. Шугай> // Вісник аграрної науки. - 2012. -
№ 1
. - С. 70-73. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
36.95
Рубрики:
Молокопереробне виробництво--Україна
Анотація:
Мета дослідження - визначити організаційні та наукові засади здійснення виробничого контролю на підприємствах з переробки молока.
Дод.точки доступу:
Тесленко, Л.П.; Шугай, М.О.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Вербицький
, С. Б.
Значущість структурно-механічних показників консистенції м'ясних продуктів [Текст] / С. Б.
Вербицький
, Л. В. Анісімова, В. Ю. Лизова> // Вісник аграрної науки. - 2012. -
№ 9
. - С. 52-55. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
36.92
Рубрики:
Зберігання та переробка продукції--М'ясні продукти
Анотація:
Доведено доцільність визначення консистенції за допомогою методу ТРА, що дає змогу імітувати процес пережовування їжі з використанням динамометричних приладів. Визначено номенклатуру та значущість структурно-механічних показників, які є аналогами органолептичних характеристик консистенції дрібнодисперсних м'ясних продуктів.
Дод.точки доступу:
Анісімова, Л.В.; Лизова, В.Ю.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Вербицький
, С. Б.
М'ясне виробництво: динаміка розвитку та забезпеченість технологічним обладнанням [Текст] / С. Б.
Вербицький
, Г. П. Лисенко, Г. А. Михайленко> // Вісник аграрної науки. - 2015. -
№ 10
. - С. 59-63. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
М'ясне виробництво--Україна
Анотація:
Вивчено стан виробництва м'ясних продуктів в Україні та забезпечення м'ясопереробних підприємств основним обладнанням.
Дод.точки доступу:
Лисенко, Г. П.; Михайленко, Г. А.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
Дослідження жирнокислотного складу
м'ясних паштетів та їх стійкості до окиснення [Текст] / Л. М. Борсолюк, С. Б.
Вербицький
, Л. І. Войцехівська, Т. В. Шелкова> // Вісник аграрної науки. - 2019. -
№ 8
. - С. 67-72. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
М'ясні продукти--Паштети--Поліненасичені жирні кислоти--Окиснення
Анотація:
Досліджується жирнокислотний склад м'ясних паштетів, збагачених кукурудзяним, лляним борошном, їх сумішшю, а також купажами олій (кукурудзяної, лляної, соняшникової).
Дод.точки доступу:
Борсолюк, Л. М.;
Вербицький
, С. Б.; Войцехівська, Л. І.; Шелкова, Т. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
7.
Вплив біологічно активних
сполук на стабільність жирового комплексу м’яса птиці механічного обвалювання під час зберігання [Текст] / Л. У. Войцехівська, Л. М. Борсолюк, Ю. І. Охріменко, С. Б.
Вербицький
, Т. В. Шелкова> // Вісник аграрної науки. - 2020. -
№ 9
. - С. 68-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
М'ясо птиці--Зберігання--Окислювальні процеси--Жировий комплекс
Анотація:
Досліджено вплив біологічно активних сполук на процес окиснення ліпідів жирового комплексу у м’ясі птиці механічного обвалювання під час зберігання.
Дод.точки доступу:
Войцехівська, Л. У.; Борсолюк, Л. М.; Охріменко, Ю. І.;
Вербицький
, С. Б.; Шелкова, Т. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)