Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Вербицький, С. Б.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.


    Вербицький, С. Б.
    Вплив геометричних параметрів емульситатора на ступінь подрібнення ковбасних фаршів [Текст] / С. Б. Вербицький, В. В. Шевченко, М. О. Шугай // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 6. - С. 41-43
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--М'ясні продукти
Анотація: Мета дослідження - визначити залежність ступеня подрібнення часток фаршів від величини зазорів між ротором і статором та між пластинами ротора в процесі тонкого подріблення м'ясної сировини в одну та дві стадії.


Дод.точки доступу:
Шевченко, В.В.; Шугай, М.О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Вербицький, С. Б.
    Математична модель процесу подріблення м'ясної сировини на роторному емульситаторі [Текст] / С. Б. Вербицька, С. О. Старчевой, Ю. В. Майборода // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 9. - С. 51-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Зберігання продукції--Переробка--М'ясна сировина
Анотація: Наведено результати математичного моделювання процесу обробки крупно подрібненого фаршу на роторному емульситаторі багатозубчастої конструкції з урахуванням параметрів сировини й елементів робочої порожнини пристрою.


Дод.точки доступу:
Старчевой, С.О.; Майборода, Ю.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

3.


    Вербицький, С. Б.
    Організаційно-наукові засади виробничого контролю на молокопереробних підприємствах [Текст] / С. Б. Вербицький, Л. П. Тесленко, М. О. Шугай // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 1. - С. 70-73. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 36.95
Рубрики: Молокопереробне виробництво--Україна
Анотація: Мета дослідження - визначити організаційні та наукові засади здійснення виробничого контролю на підприємствах з переробки молока.


Дод.точки доступу:
Тесленко, Л.П.; Шугай, М.О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Вербицький, С. Б.
    Значущість структурно-механічних показників консистенції м'ясних продуктів [Текст] / С. Б. Вербицький, Л. В. Анісімова, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 9. - С. 52-55. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 36.92
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--М'ясні продукти
Анотація: Доведено доцільність визначення консистенції за допомогою методу ТРА, що дає змогу імітувати процес пережовування їжі з використанням динамометричних приладів. Визначено номенклатуру та значущість структурно-механічних показників, які є аналогами органолептичних характеристик консистенції дрібнодисперсних м'ясних продуктів.


Дод.точки доступу:
Анісімова, Л.В.; Лизова, В.Ю.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Вербицький, С. Б.
    М'ясне виробництво: динаміка розвитку та забезпеченість технологічним обладнанням [Текст] / С. Б. Вербицький, Г. П. Лисенко, Г. А. Михайленко // Вісник аграрної науки. - 2015. - № 10. - С. 59-63. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясне виробництво--Україна
Анотація: Вивчено стан виробництва м'ясних продуктів в Україні та забезпечення м'ясопереробних підприємств основним обладнанням.


Дод.точки доступу:
Лисенко, Г. П.; Михайленко, Г. А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


   
    Дослідження жирнокислотного складу м'ясних паштетів та їх стійкості до окиснення [Текст] / Л. М. Борсолюк, С. Б. Вербицький, Л. І. Войцехівська, Т. В. Шелкова // Вісник аграрної науки. - 2019. - № 8. - С. 67-72. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Паштети--Поліненасичені жирні кислоти--Окиснення
Анотація: Досліджується жирнокислотний склад м'ясних паштетів, збагачених кукурудзяним, лляним борошном, їх сумішшю, а також купажами олій (кукурудзяної, лляної, соняшникової).


Дод.точки доступу:
Борсолюк, Л. М.; Вербицький, С. Б.; Войцехівська, Л. І.; Шелкова, Т. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


   
    Вплив біологічно активних сполук на стабільність жирового комплексу м’яса птиці механічного обвалювання під час зберігання [Текст] / Л. У. Войцехівська, Л. М. Борсолюк, Ю. І. Охріменко, С. Б. Вербицький, Т. В. Шелкова // Вісник аграрної науки. - 2020. - № 9. - С. 68-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясо птиці--Зберігання--Окислювальні процеси--Жировий комплекс
Анотація: Досліджено вплив біологічно активних сполук на процес окиснення ліпідів жирового комплексу у м’ясі птиці механічного обвалювання під час зберігання.


Дод.точки доступу:
Войцехівська, Л. У.; Борсолюк, Л. М.; Охріменко, Ю. І.; Вербицький, С. Б.; Шелкова, Т. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)