Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Денисова, Наталя$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Показані документи
с 1 за 6
>
1.
Денисова
,
Наталя
.
Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба [Текст] /
Наталя
Денисова
, Аліна Гаркава, Наталія Буяльська> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 2
. - С. 129-136 : табл.
УДК
664.641.4
Рубрики:
Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
закваски спонтанного бродіння
--
технологія виготовлення
--
харчова цінність хлібобулочних виробів
--
технологічне перероблення зерна
--
контроль якості заквасок
--
дослідження якості тіста
--
кислотність закваски і тіста
Дод.точки доступу:
Гаркава, Аліна; Буяльська, Наталія
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Буяльська, Наталія
.
Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Валерія Воєдило,
Наталя
Денисова
> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 2
. - С. 137-144 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 141-143
УДК
664.66.022.39
Рубрики:
Хлібопекарське виробництво--Харчові домішки--Йод
Кл.слова (ненормовані):
мікроелементи
--
забезпечення населення йодом
--
захворювання
--
збагачення кухонної солі калій йодатом
--
вміст йоду в збагачених виробах
--
показники якості тіста
--
доцільність застосування йодовмісних добавок
Дод.точки доступу:
Воєдило, Валерія;
Денисова
,
Наталя
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Буяльська, Наталія
.
Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Купчик,
Наталя
Денисова
> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 1
. - С. 181-188 : табл. - Бібліогр.: с. 186-187
УДК
637.07
Рубрики:
Молочна сировина--Виробництво--Сорбенти--Важкі метали
Кл.слова (ненормовані):
токсиканти
--
концерогени
--
детоксикація
Анотація:
У статті вирішено наукові та практичні питання, пов'язані із моніторингом важких металів у сухому молоці. Проведені дослідження дозволять використовувати молоко-сировину з підвищеним змістом важких металів в подальшому виробництві молочних продуктів.
Дод.точки доступу:
Купчик, Олена;
Денисова
,
Наталя
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Буяльська, Наталія
.
Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко,
Наталя
Денисова
> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 3
. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
УДК
664.66.022.39
Рубрики:
Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
рогалики фруктові
--
органолептичні показники
--
фізико-хімічні показники
--
добавка шпроту насіння амаранту
--
подрібнене листя амаранту
Дод.точки доступу:
Литвиненко, Олена;
Денисова
,
Наталя
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Денисова
,
Наталя
.
Використання добавок безглютенового борошна в технології виробництва хлібобулочних виробів [Текст] /
Наталя
Денисова
, Маргарита Зінюк, Наталія Буяльська> // Технічні науки та технології. - 2019. -
№ 3
. - С. 234-240 : табл. - Бібліогр.: с. 239-240
УДК
664.641.4
Рубрики:
Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
пшеничний хліб
--
безглютенове борошно рисове
--
безглютенове борошно гречане
--
безглютенове борошно кукурудзяне
--
корисність хлібобулочних виробів
--
органолептичні характеристики хлібобулочних виробів
Дод.точки доступу:
Зінюк, Маргарита; Буяльська, Наталія
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
Денисова
,
Наталя
.
Дослідження використання цукрозамінників у технології виробництва плодово-ягідного морозива [Текст] /
Наталя
Денисова
, Владислава Карцан, Наталія Буяльська> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. -
№ 2
. - С. 263-268 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 266-267
УДК
663.67:664.168.81
Рубрики:
Морозиво--Виробництво
Кл.слова (ненормовані):
протеїн
--
синтетичні добавки
--
фруктоза
Дод.точки доступу:
Карцан, Владислава; Буяльська, Наталія
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)