Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Темчишина, Ю. Л.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Темчишина
, Ю. Л.
Аспекти синергетичного підходу в управлінні підприємствами харчової промисловості [Текст] / Ю. Л.
Темчишина
, К. М.
Темчишина
> // Економіка АПК. - 2013. -
№ 5
. - С. 75-79. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.306.7
Рубрики:
Промислові підприємства--Стратегічне управління
Харчова промисловість--Розвиток
Добробут населення--Споживання продуктів харчування
Кл.слова (ненормовані):
споживчий кошик
--
сталий розвиток
--
стабільність і стійкість діяльності
Анотація:
Розглянуто науково-методичну розробку підходу до управління формуванням стабільності діяльності підприємства в мінливому зовнішньому економічному середовищі, в якому активізуються глобалізаційні процеси та процеси, пов'язані з максимальною соціальною орієнтованістю діяльності підприємств харчової галузі.
Дод.точки доступу:
Темчишина
, К. М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Чернелевський, Л. М.
Потенціал дистанційного навчання в підготовці майбутніх фахівців економічного профілю [Текст] / Л. М. Чернелевський, Ю. Л.
Темчишина
> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. -
Том 21 № 3
. - С. 162-168. - Бібліогр.: с. 168
Рубрики:
Дистанційне навчання
Кл.слова (ненормовані):
компетентність
--
професійна компетентність
--
компетентнісний підхід у вузівській освіті
--
дистанційна освіта
--
нові педагогічні технології
--
електронна освіта
Дод.точки доступу:
Темчишина
, Ю. Л.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)