Самойлик, Ю. В.
    Методичні підходи до оцінки стратегічного потенціалу конкурентоспроможності підприємства [Текст] / Ю. В. Самойлик // Економіка АПК. - 2012. - № 3. - С. 72-78. - Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК 65.050.2
Рубрики: Економіка підприємства--Конкурентоспроможність--Стратегія
   Менеджмент стратегічний--Розвиток підприємства

   Економіка підприємства--Стратегічне управління

Кл.слова (ненормовані):
Конкурентні переваги -- Коефіцієнт еталонності -- Резерв стратегічної конкурентоспроможності
Анотація: Обгрунтовано методичний підхід до оцінки стратегічного потенціалу конкурентоспроможності підприємства, який передбачає визначення коефіцієнта еталонності, оцінку показників стратегічного потенціалу; розрахунок резерву стратегічної конкурентоспроможності підприємства. Визначено рівень конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств Полтавської області.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)