Слободян, О. П.
    Сучасне пакування харчових продуктів - безпека харчування споживача [Текст] / О. П. Слободян, Т. Л. Сулейко // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 1. - С. 22-23 : фот. - Бібліогр.: с. 23
Рубрики: Харчові продукти--Тара--Безпека
Кл.слова (ненормовані):
якість і безпечність харчових продуктів -- полімерні пакувальні матеріали -- первинне пакування -- законодавство -- технологічні методи пакування -- упаковка з модифікованим складом газової атмосфери -- упаковка з регульованим складом газової атмосфери -- активна модифікована атмосфера -- пасивна модифікована атмосфера
Анотація: Основне завдання упаковки - зберегти початкові властивості і характеристики харчового продукту, а також захистити його від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Нові упаковки створюють додаткові споживчі зручності і не тільки зберігають початкові характеристики продукту, а й покращують його якість.


Дод.точки доступу:
Сулейко, Т. Л.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)