Шаталов, Н.
    Качество белка традиционной кормовой муки и рыборастительных смесей [Текст] / Н. Шаталов, А. Виннов // Тваринництво України. - 2012. - № 9. - С. 23-26 : табл. - Библиогр.: с. 26
Рубрики: Кормовиробництво--Корми--Тваринні корми
Кл.слова (ненормовані):
рибна кормова мука -- борошно рибне кормове з додаванням рослинної сировини -- амінокислотний скор
Анотація: Проведен сравнительный анализ аминокислотного состава белков традиционной кормовой рыбной муки и с добавлением растительного сырья. Установлено, что баланс аминокислот поликомпонетного продукта ближе к этому показателю "условно идеального" кормового белка.


Дод.точки доступу:
Виннов, А.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Маевская, Т.
    Оценка качества культивированного мелкого карпа Cyprinus carpio [Текст] / Т. Маевская, А. Виннов // Тваринництво України. - 2013. - № 9. - С. 20-24 : табл. - Библиогр.: с. 24
Рубрики: Рибництво--Коропи
   Наукові дослідження

Кл.слова (ненормовані):
м'язова тканина -- хімічний склад -- енергетична цінність -- амінокислотний скор
Анотація: Вивчені розмірно-масові характеристики коропа звичайного. Представлені результати досліджень загального хімічного складу м'язової тканини коропа культивованого і природних популяцій. Виявлено відмінності в досліджуваних показниках цих риб. Досліджено фракційний склад білків сировини. Запропоновано дані амінокислотного складу білків і жирнокислотного складу ліпідів. Встановлено, що білки м'язової тканини коропа містять всі незамінні амінокислоти і є повноцінними. Жирнокислотний склад не відповідає еталонному співвідношенню жирних кислот ліпідів. Подано результати оцінювання біологічної цінності білків коропа звичайного.


Дод.точки доступу:
Виннов, А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Федорова, Д. В.
    Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів [Текст] / Д. В. Федорова, Ю. В. Кузьменко // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 167-181 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рибні продукти--Харчові виробництва
Кл.слова (ненормовані):
білково-мінеральні збагачувачі -- біологічна цінність -- амінокислотний скор -- борошняні кулінарні вироби -- борошняні кондитерські вироби


Дод.точки доступу:
Кузьменко, Ю. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Іжевська, Орися.
    Млинці оздоровчої дії для закладів ресторанного господарства в умовах сучасності [Текст] / Орися Іжевська, Ірина Козяр, Ярина Косінова // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 269-277 : табл. - Бібліогр.: с. 275-276
УДК
Рубрики: Оздоровчі продукти--Ресторанне господарство
Кл.слова (ненормовані):
амінокислотний скор -- хімічний склад -- харчова цінність


Дод.точки доступу:
Козяр, Ірина ; Косінова, Ярина

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)