Шаталов, Н. Качество белка традиционной кормовой муки и рыборастительных смесей [Текст] / Н. Шаталов, А. Виннов> // Тваринництво України. - 2012. - № 9. - С. 23-26 : табл. - Библиогр.: с. 26 Рубрики: Кормовиробництво--Корми--Тваринні корми Кл.слова (ненормовані): рибна кормова мука -- борошно рибне кормове з додаванням рослинної сировини -- амінокислотний скор Анотація: Проведен сравнительный анализ аминокислотного состава белков традиционной кормовой рыбной муки и с добавлением растительного сырья. Установлено, что баланс аминокислот поликомпонетного продукта ближе к этому показателю "условно идеального" кормового белка. Дод.точки доступу: Виннов, А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Маевская, Т. Оценка качества культивированного мелкого карпа Cyprinus carpio [Текст] / Т. Маевская, А. Виннов> // Тваринництво України. - 2013. - № 9. - С. 20-24 : табл. - Библиогр.: с. 24 Рубрики: Рибництво--Коропи Наукові дослідження Кл.слова (ненормовані): м'язова тканина -- хімічний склад -- енергетична цінність -- амінокислотний скор Анотація: Вивчені розмірно-масові характеристики коропа звичайного. Представлені результати досліджень загального хімічного складу м'язової тканини коропа культивованого і природних популяцій. Виявлено відмінності в досліджуваних показниках цих риб. Досліджено фракційний склад білків сировини. Запропоновано дані амінокислотного складу білків і жирнокислотного складу ліпідів. Встановлено, що білки м'язової тканини коропа містять всі незамінні амінокислоти і є повноцінними. Жирнокислотний склад не відповідає еталонному співвідношенню жирних кислот ліпідів. Подано результати оцінювання біологічної цінності білків коропа звичайного. Дод.точки доступу: Виннов, А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Федорова, Д. В. Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів [Текст] / Д. В. Федорова, Ю. В. Кузьменко> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 167-181 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Рибні продукти--Харчові виробництва Кл.слова (ненормовані): білково-мінеральні збагачувачі -- біологічна цінність -- амінокислотний скор -- борошняні кулінарні вироби -- борошняні кондитерські вироби Дод.точки доступу: Кузьменко, Ю. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Іжевська, Орися. Млинці оздоровчої дії для закладів ресторанного господарства в умовах сучасності [Текст] / Орися Іжевська, Ірина Козяр, Ярина Косінова> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 269-277 : табл. - Бібліогр.: с. 275-276
Кл.слова (ненормовані): амінокислотний скор -- хімічний склад -- харчова цінність Дод.точки доступу: Козяр, Ірина ; Косінова, Ярина Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |