Сластін, Владислав.
    Літера Е - чи їстівна? Продукти з дозволеними для використання барвниками, консервантами, поліпшувачами смаку і запаху їжте, але знайте міру [Текст] / Владислав Сластін ; інтерв'ю вела Тетяна Зінченко // Україна молода. - 2012. - 9 лют.(№ 21). - С. 11
ББК 51.23
Рубрики: Продукти харчування--Якість
   Гігієна харчування

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати -- харчові добавки -- натуральні продукти -- шкідливі барвники -- аскорбінова кислота -- замінники цукру


Дод.точки доступу:
Зінченко, Тетяна \інтерв'ю.\
Є примірники у відділах: всього 1 : ВМ (1)
Вільні: ВМ (1)





    Васильева, С. В.
    Влияние высокой дозы аскорбиновой кислоты в рационе на показатели иммунитета в органах цыплят [Текст] / С. В. Васильева, Н. И. Берзиня // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 4. - С. 15-18 : табл. - Библиогр.: с. 18
Рубрики: Птахівництво
   Курівництво

   Корми

Кл.слова (ненормовані):
курчата -- аскорбінова кислота -- імунітет
Анотація: Роль витамина С в организме животных и человека достаточно изучена. Известно, что аскорбиновая кислота (АК) участвует в регуляции окислительно-восстановительных процессов, углеводного и минерального обменов, свертываемости крови, регенерации тканей и др. АК обладает эффективным иммуностимулирующим и антистрессовым действием, активизирует синтез антител, способствует фагоцитозу, повышает устойчивость организма к инфекциям.


Дод.точки доступу:
Берзиня, Н. И.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Осокіна, Н. М.
    Якість плодів вишні за різних способів заморожування [Текст] / Н. М. Осокіна, О. В. Василишина // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 203-208 : рис. - Бібліогр.: с. 208
Рубрики: Плодоягідні--Вишня--Зберігання
Кл.слова (ненормовані):
заморожені плоди вишні -- втрати маси -- сухі розчинні речовини -- цукри -- аскорбінова кислота


Дод.точки доступу:
Василишина, О. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба [Текст] / Ольга Сиза, Олеся Савченко, Ірина Журок, Марина Дорожинська // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 176-188 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-185 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Харчові добавки--Калина
Кл.слова (ненормовані):
безпарний спосіб -- аскорбінова кислота -- переробка плодів -- борошняні вироби


Дод.точки доступу:
Сиза, Ольга; Савченко, Олеся; Журок, Ірина; Дорожинська, Марина

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Заморська, Ірина.
    Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного [Текст] / Ірина Заморська // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 188-194 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 192
УДК
Рубрики: Харчова промисловість--Концентрати--Суниця
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад -- напівфабрикати -- мінеральні речовини -- аскорбінова кислота


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Заморська, Ірина.
    Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової [Текст] / Ірина Заморська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 216-221 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 219
УДК
Рубрики: Ягоди--Вирощування--Суниця
Кл.слова (ненормовані):
заморожування -- середня маса -- аскорбінова кислота


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)