Сластін, Владислав. Літера Е - чи їстівна? Продукти з дозволеними для використання барвниками, консервантами, поліпшувачами смаку і запаху їжте, але знайте міру [Текст] / Владислав Сластін ; інтерв'ю вела Тетяна Зінченко > // Україна молода. - 2012. - 9 лют.(№ 21). - С. 11 Рубрики: Продукти харчування--Якість Гігієна харчування Україна Кл.слова (ненормовані): напівфабрикати -- харчові добавки -- натуральні продукти -- шкідливі барвники -- аскорбінова кислота -- замінники цукру Дод.точки доступу: Зінченко, Тетяна \інтерв'ю.\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВМ (1) |
Васильева, С. В. Влияние высокой дозы аскорбиновой кислоты в рационе на показатели иммунитета в органах цыплят [Текст] / С. В. Васильева, Н. И. Берзиня> // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 4. - С. 15-18 : табл. - Библиогр.: с. 18 Рубрики: Птахівництво Курівництво Корми Кл.слова (ненормовані): курчата -- аскорбінова кислота -- імунітет Анотація: Роль витамина С в организме животных и человека достаточно изучена. Известно, что аскорбиновая кислота (АК) участвует в регуляции окислительно-восстановительных процессов, углеводного и минерального обменов, свертываемости крови, регенерации тканей и др. АК обладает эффективным иммуностимулирующим и антистрессовым действием, активизирует синтез антител, способствует фагоцитозу, повышает устойчивость организма к инфекциям. Дод.точки доступу: Берзиня, Н. И. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Осокіна, Н. М. Якість плодів вишні за різних способів заморожування [Текст] / Н. М. Осокіна, О. В. Василишина> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 203-208 : рис. - Бібліогр.: с. 208 Рубрики: Плодоягідні--Вишня--Зберігання Кл.слова (ненормовані): заморожені плоди вишні -- втрати маси -- сухі розчинні речовини -- цукри -- аскорбінова кислота Дод.точки доступу: Василишина, О. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба [Текст] / Ольга Сиза, Олеся Савченко, Ірина Журок, Марина Дорожинська> // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 176-188 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-185 . - ISSN 2411-5363
Кл.слова (ненормовані): безпарний спосіб -- аскорбінова кислота -- переробка плодів -- борошняні вироби Дод.точки доступу: Сиза, Ольга; Савченко, Олеся; Журок, Ірина; Дорожинська, Марина Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Заморська, Ірина. Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного [Текст] / Ірина Заморська> // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 188-194 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 192
Кл.слова (ненормовані): хімічний склад -- напівфабрикати -- мінеральні речовини -- аскорбінова кислота Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Заморська, Ірина. Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової [Текст] / Ірина Заморська> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 216-221 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 219
Кл.слова (ненормовані): заморожування -- середня маса -- аскорбінова кислота Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |