Фотіна, Т. І.
    Потенційний ризик та якість безпеки продуктів птахівництва [Текст] / Т. І. Фотіна // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 8/9. - С. 52-55 : рис. - Бібліогр.: с. 55
Рубрики: Птахівництво--Продукція--Якість
Кл.слова (ненормовані):
безпека продуктів птахівництва -- харчові продукти -- м'ясо птиці -- НАССР -- якість харчових продуктів
Анотація: Якість харчових продуктів відіграє важливу роль у життєдіяльності людей. Особливо актуальне питання ветеринарно-санітарного контролю виробництва продуктів птахівництва в сучасних умовах. Для вирішення подібних проблем сучасна світова харчова промисловість запроваджує нову систему управління безпекою харчової продукції - систему НАССР, яка відповідає цим вимогам.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)