Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба [Текст] / Ольга Сиза, Олеся Савченко, Ірина Журок, Марина Дорожинська> // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 176-188 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-185 . - ISSN 2411-5363
Кл.слова (ненормовані): безпарний спосіб -- аскорбінова кислота -- переробка плодів -- борошняні вироби Дод.точки доступу: Сиза, Ольга; Савченко, Олеся; Журок, Ірина; Дорожинська, Марина Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Зінченко, Тетяна. Вареники наминай - весну зустрічай! [Текст] : готуємо традиційні страви до Масниці на новий лад / Тетяна Зінченко> // Україна молода. - 2020. - 26 лют. (№ 22). - С. 14 : ілюстр. Рубрики: Кухня українська Обрядова кулінарія Борошняні кулінарні вироби--Вареники Кл.слова (ненормовані): домашня кулінарія -- борошняні вироби -- млинці -- вареники Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |