Гуменюк, Оксана. Удосконалення способу приготування білого хліба з добавкою пшеничних зерен [Текст] / О. Гуменюк, М. Ксенюк, Р. Ільїн> // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 210-217 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 216-217 . - ISSN 2411-5363 Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Харчові домішки Кл.слова (ненормовані): висівки -- пивні дріжджі -- гідроколоїди -- ароматизатори Дод.точки доступу: Ксенюк, Марія; Ільїн, Руслан Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Самойленко, Ігор. Німецькі пшениці з подільською пропискою [Текст] / І. Самойленко> // Зерно. - 2016. - № 8. - С. 124-128 : фот. цв. Рубрики: Землеробство--Вирощування--Пшениця--Соняшник Кл.слова (ненормовані): земельні банки -- млин -- сівалки -- висівки Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Антипитательные факторы кормов и ферменты: обзор [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 10. - С. 20-23 : табл. - Материалы подгот. ВНИТИП, г. Сергиев Посад; Начало. - 2016. - № 7 Рубрики: Птахівництво--Годування--Корми Кл.слова (ненормовані): ензими -- комбікорм -- висівки -- комбікорм для бройлерів -- комбікорм для яєчних курей -- кормові добавки Анотація: Главная задача этого обзора - на конкретных экспериментальных данных убедить читателя изменить свое отношение к энзимам и некоторым нетрадиционным кормовым средствам в сторону более широкого их использования в экономически выгодной рецептуре комбикормов без отрицательного влияния на продуктивность птицы и рентабельность производства. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |