Лазарєва, Л. М.
    Падевий мед та його властивості [Текст] / Л. М. Лазарєва, Л. І. Штангрет, О. С. Коваль // Пасіка. - 2021. - № 6. - С. 20-22
Рубрики: Мед--Сорти--Властивості
Кл.слова (ненормовані):
падевий мед -- падь -- властивості падевого меду
Анотація: Натуральний мед ділять на квітковий, падевий і змішаний. Квітковий мед бджоли продукують у результаті збору і переробки нектару з медоносних рослин. Падевий мед розрізняють за назвами рослин-господарів: мед з ялини, ялиці, модрини, сосни, клена, сливи, дуба і т. ін. За кордоном падевий мед називають лісовим медом і високо цінують. Змішани й мед складається з квіткового та падевого медів.


Дод.точки доступу:
Штангрет, Л. І.; Коваль, О. С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)