Ільницька, І. М.
    Користь і небезпека кавунів [Текст] / І. М. Ільницька // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 9. - С. 9-10 : фот.
Рубрики: Баштанні культури--Кавуни--Споживання
Кл.слова (ненормовані):
отруєння -- вода - перший помічник -- "нітратні" кавуни -- гострі кишкові інфекції -- дозвільні документи
Анотація: Кавун - це прекрасний дієтичний продукт, що містить вітаміни C, B1, B2, фолієву кислоту, каротин, солі магнію, калію, заліза. Лужні сполуки кавуна поліпшують регуляцію кислотно-лужної рівноваги в організмі, зменшують накопичення в ньому кислих продуктів і створюють сприятливі умови для життєдіяльності всіх, без винятку, органів і клітин. Він - наш друг, однак друзів треба вміти вибирати, і з почуттям міри вживати!


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)