Лейбіна, Т. І.
    Використання поліпшуючої кормової добавки [Текст] / Т. І. Лейбіна // Тваринництво України. - 2013. - № 11. - С. 26-29 : табл. - Бібліогр.: с. 29
Рубрики: Тваринництво
   Велика рогата худоба

   Корми

Кл.слова (ненормовані):
фазова відгодівля бугайців -- ароматична кормова добавка -- хімічний склад -- дегустаційна оцінка -- яловичина
Анотація: Інтенсивна фазова відгодівля бугайців за включення до раціонів ароматичної кормової добавки забезпечує одержання якісної яловичини з високим вмістом сухої речовини, у якій питома вага білка становить 18,8-19,3 %, а жиру - 13,3-13,7 %. Доведено відсутність негативного впливу цієї добавки на дегустаційні показники м'ясної сировини за її введення в кормосуміш разом з преміксом у складі комбікорму.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Повышение качества пищевых яиц [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 12. - С. 12-15 : табл.
Рубрики: Яйця--Якість
   Птахівництво--Продукти птахівництва

Кл.слова (ненормовані):
маса яєць -- дегустаційна оцінка -- колір білка -- колір жовтка -- смак яйця -- дієтичні яйця -- столові яйця
Анотація: Свежие куриные яйца обладают высокой стабильностью состава, поэтому при оптимальных условиях кормления и содержания они вполне соответствуют предъявляемым к ним требованиям.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)