Организация и проведение органолептической оценки качества мяса птицы [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 6. - С. 43-48 : ил., табл.
Рубрики: Птахівництво--М'ясне виробництво--Якість
   Наукові дослідження--США

Кл.слова (ненормовані):
якість м'яса птиці -- дегустація -- робоче місце дегустатора -- органолептичний аналіз -- основні показники якості м'яса птиці -- оформлення докуметації -- біометрична обробка результатів
Анотація: Вкусовые качества мяса птицы оценивают путем дегустации, позволяющей выявить влияние на вкусовые качества мяса рационов и кормовых добавок, условий содержания, возраста, породных различий птицы и пр. При оценке вкусовых качеств мяса разных видов птицы мясного направления (бройлеров, кур, индеек, уток, гусей и цесарок) необходима дегустация жареного мяса. Вкусовые качества мяса взрослых кур, индеек и цесарок дополнительно можно оценить путем дегустации вареного мяса и бульона. В статье рассмотрен вопрос организации и проведения органолептической оценки качества мяса птицы.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Сехина, Екатерина.
    Два листочка для королевы [Текст] / Е. Сехина // Вокруг света. - 2016. - № 1. - С. 34-54 : фот. цв. - Зміст: Великий чайный путь ; С одного куста. Зеленый, черный, улун, пуэр - огромным многообразием чаев мы обязаны растению одного единственного вида: камелия китайская ; 50 оттенков черного / Д. Карелина.
Рубрики: Чайне виробництво--Міжнародна торгівля--Шри-Ланка
Анотація: Лучший чай Шри-Ланки "Шампанское" поставляется ко двору королевы Великобритании - за баснословные деньги. Его собирают вручную тамильские женщины, представительницы самой бедной части населения - за мизерную плату. Англия выдвинула требование к Шри-Ланке об эксклюзивном праве на местный чай.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Коновалова, Христина.
    Винных дел мастер. Как правильно приготовить грузинское вино [Текст] / Х. Коновалова // Сегодня. - 2016. - 6 окт.(№ 188). - С. 33 : фот. - Зміст: Кахетинский [метод изготовления вина] ; Имеритинский [метод изготовления вина] ; Европейский [метод изготовления вина] ; Учитывайте погоду и сорт винограда
Рубрики: Виноробство--Досвід--Грузія
Кл.слова (ненормовані):
квеври -- сацнахели -- дегустація -- зберігання вин -- закупорювання глиною


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Бреза, Ірина.
    Важливо, щоб бренд "українське вино" знали скрізь [Текст] / І. Бреза, В. Нитка // Голос України. - 2016. - 20 груд. (№ 242). - С. 10 : фот.
Рубрики: Виноробна галузь--Україна
   Дегустація--Вина--Закарпатська область (Україна)

   Виноградарство--Виноградні розсадники--Виноробство--Україна

Анотація: Центральна галузева дегустаційна комісія корпорації "Укрвинпром" провела на Закарпатті незалежне оцінювання якості тихих вин. Комісія діє з 2007 року. Працювали цього разу на базі закарпатського підприємства "Чизай", що у Берегівському районі.


Дод.точки доступу:
Нитка, Василь
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




    Ходюк, Олена.
    За мить до юності. Літературна дегустація [Текст] / Олена Ходюк // Зарубіжна література в школах України. - 2017. - № 7-8. - С. 74-78
Рубрики: Світова література--Методика викладання--Презентація книг
Анотація: Подаються приклади презентацій книг.


Є примірники у відділах: всього 2 : ВДГН (1), ВА (1)
Вільні: ВДГН (1), ВА (1)





    Чоловська, Ольга.
    Ми - крила. Літературна дегустація [Текст] / Ольга Чоловська // Всесвітня література в сучасній школі. - 2018. - № 6. - С. 11-14
Рубрики: Світова література--Методика викладання
Анотація: Подаються матеріали майстер-класу літературної дегустації.


Є примірники у відділах: всього 2 : ВА (1), ВДГН (1)
Вільні: ВА (1), ВДГН (1)





    Данилець, Олександр.
    Усяка медовуха має свій секрет [Текст] / Олександр Данилець // Урядовий кур'єр. - 2019. - 9 квіт. (№ 69). - С. 5
Рубрики: Бджільництво--Бізнес -- Підприємництво--Досвід--Чернігівська область (Україна)
   Сокиринці, село--Срібнянський район--Чернігівська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
медові напої -- пасічництво -- дегустація -- хмільні напої -- сімейний бізнес
Анотація: В Україні ліцензію на виготовлення питного меду отримали всього п'ятеро осіб. Серед них - Микола Вовняко з Срібнянщини.


Дод.точки доступу:
Вовнянко, Микола Іванович (відомий пасічник і медовар ) \про нього\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Руденко, Валентина.
    Дегустація сучасної зарубіжної поезії [Текст] / Валентина Руденко // Всесвітня література в сучасній школі. - 2019. - № 9. - С. 49-52
Рубрики: Позакласна робота--Зарубіжна література
Анотація: Пропонується позакласний захід – літературна дегустація.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)