Зеленська, О. О.
    Методичні підходи до оцінки рівня продовольчої безпеки [Текст] / О. О. Зеленська, С. М. Зеленський, Н. О. Алєшугіна // Економіка АПК. - 2015. - № 5. - С. 88-91 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.9(4УКР)42
Рубрики: Продовольча безпека--Державне регулювання
   Продовольчі ресурси--Формування--Україна

Кл.слова (ненормовані):
ресурсозабезпеченість -- доступність продовольства -- продуктивна вмотивованість -- імпортозалежність
Анотація: Розроблено методики оцінки рівня продовольчої безпеки України та її регіонів, котра могла бути реально використана для виявлення слабких позицій у сфері забезпечення продовольчої безпеки України та виборі точок прикладання зусиль при обґрунтуванні перспективної державної політики у відповідній сфері.


Дод.точки доступу:
Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)