Українець, А. І.
    Наукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовців [Текст] / А. І. Українець, Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 209-215. - Бібліогр.: с. 215
Рубрики: Військовики--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
нутрітивні потреби -- біокомпоненти -- екстремальні умови -- життєзабезпечення


Дод.точки доступу:
Сімахіна, Г. О.; Науменко, Н. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Гойко, І. Ю.
    Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців [Текст] / І. Ю. Гойко, Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 197-203 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Військовики--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
нутрієнти -- білки -- плавлені сири -- екстремальні умови -- білкові збагачувачі


Дод.точки доступу:
Сімахіна, Г. О.; Стеценко, Н. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Крук, Мирослава.
    Замість круасана - ложечку капусти. [Текст] / Мирослава Крук // Україна молода. - 2022. - 26 трав. (№ 11). - С. 9
Рубрики: Гігієна харчування--Дієти
   Стрес--Негативні наслідки--Подолання

Кл.слова (ненормовані):
стресостійкість -- адаптація організму -- екстремальні умови -- стрес і харчування -- валеологія -- вніб 5
Анотація: Підвищити стресостійкість і уникнути негативного впливу тривоги на організм допоможе їжа з необхідними для правильної роботи мозку компонентами.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)