Українець, А. І. Наукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовців [Текст] / А. І. Українець, Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 209-215. - Бібліогр.: с. 215 Рубрики: Військовики--Харчування Кл.слова (ненормовані): нутрітивні потреби -- біокомпоненти -- екстремальні умови -- життєзабезпечення Дод.точки доступу: Сімахіна, Г. О.; Науменко, Н. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Гойко, І. Ю. Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців [Текст] / І. Ю. Гойко, Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 197-203 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Військовики--Харчування Кл.слова (ненормовані): нутрієнти -- білки -- плавлені сири -- екстремальні умови -- білкові збагачувачі Дод.точки доступу: Сімахіна, Г. О.; Стеценко, Н. О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Крук, Мирослава. Замість круасана - ложечку капусти. [Текст] / Мирослава Крук> // Україна молода. - 2022. - 26 трав. (№ 11). - С. 9 Рубрики: Гігієна харчування--Дієти Стрес--Негативні наслідки--Подолання Кл.слова (ненормовані): стресостійкість -- адаптація організму -- екстремальні умови -- стрес і харчування -- валеологія -- вніб 5 Анотація: Підвищити стресостійкість і уникнути негативного впливу тривоги на організм допоможе їжа з необхідними для правильної роботи мозку компонентами. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |