Машкін, Ю. О. Вплив пробіотика "Протекто-Актив" на забійні та м'ясні якості курчат-бройлерів [Текст] / Ю. О. Машкін, П. М. Каркач, В. М. Гордієнко> // Сучасне птахівництво. - 2012. - № 4. - С. 8-10 : табл. - Бібліогр.: с. 10 Рубрики: Птахівництво Пробіотики Кури Кл.слова (ненормовані): курчата-бройлери -- пробіотики -- передзабійна жива маса -- забійний вихід -- маса тушки -- субпродукти Дод.точки доступу: Каркач, П. М.; Гордієнко, В. М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Вдовиченко , Ю. Південна м'ясна порода ВРХ - в органічному агровиробництві [Текст] / Ю. Вдовиченко , Л. Омельченко, О. Жукорський> // Тваринництво України. - 2013. - № 10. - С. 2-6 : табл. - Бібліогр.: с. 6 Рубрики: Велика рогата худоба М'ясне скотарство Молочне скотарство Кл.слова (ненормовані): органічне виробництво -- генотип -- інтенсивність -- енергія росту -- забійний вихід -- забруднювачі хімічної природи -- ГДК Анотація: Наведені матеріали стосовно господарського, економічного та екологічного ефекту використання генотипів південної м'ясної породи великої рогатої худоби в системі органічного виробництва. Установлена висока інтенсивність та енергія росту молодняку лише за рахунок пасовищних кормів, висока поживна та енергетична цінність 1 кг яловичини, наявність в м'ясі хімічних забруднювачів нижче ГДК. Дод.точки доступу: Омельченко, Л.; Жукорський, О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Вдовиченко, Ю. Інтенсивність росту та м'ясна продуктивність південної м'ясної породи худоби [Текст] / Ю. Вдовиченко> // Тваринництво України. - 2014. - № 8-9. - С. 27-30 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Скотарство м'ясне--Продуктивність Кл.слова (ненормовані): енергія росту -- забійний вихід -- коефіцієнт м'ясності -- поживна цінність -- хімічний склад яловичини Анотація: Йдеться про інтенсивність та енергії росту, забійних і м'ясних якостей, хімічного складу, поживної цінності яловичини від бугайців південної м'ясної породи при вирощуванні на степових пасовищах. |
Крук, О. М'ясна продуктивність бичків української м'ясної породи за різної фактичної живої маси перед забоєм [Текст] / О.Крук> // Тваринництво України. - 2015. - № 1/2. - С. 5-8 : фот., табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Тваринництво--М'ясне скотарство--Продуктивність Племінне тваринництво Кл.слова (ненормовані): фактична жива маса -- забійна маса -- чистий приріст -- забійний вихід Анотація: Досліджено вплив живої маси перед забоєм бичків української м'ясної породи на їх м'ясну продуктивність. Встановлено, що вихід туші, внутрішнього жиру, м'якоті вищого і 1 сортів зі збільшенням фактичної живої маси збільшується. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Крук, О. М'ясність телят української чорно-рябої молочної породи різного віку [Текст] / О. Крук> // Тваринництво України. - 2015. - № 5. - С. 26-29 : ілюстр., табл. - Бібліогр.: с. 29 Рубрики: Велика рогата худоба--Телята М'ясне скотарство--Телята Кл.слова (ненормовані): забійна маса -- забійний вихід -- чистий приріст Анотація: Зі збільшенням віку бичків української чорно-рябої молочної породи перед забоєм від 20 до 24 місяців чистий приріст маси туші і вміст кісток в тушах мають тенденцію до зменшення, м'язової тканини вищого та першого сортів, сполучної і жирової - до збільшення. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Лучин, І. Морфологічні показники тушок молодняку кролів за інтенсивної технології вирощування [Текст] / І. Лучин, Л. Дармограй> // Тваринництво України. - 2015. - № 9. - С. 9-12 : ілюстр., табл. - Бібліогр.: с. 12 Рубрики: Дрібне тваринництво--Кролівництво--Вирощування Кл.слова (ненормовані): інтенсивні технології -- скоростиглість -- генотип кроликів -- забійний вихід -- вихід шкури -- морфологічні показники Анотація: Морфологічні показники тушок молодняку кролів при забої в 2-, 3-, і 4-місячному віці різнилися по всіх чотирьох генотипах, забійні властивості трьохпородних помісей в 3-місячному віці були на 3,5 - 12, 3 % вищі, ніж у чистопородних (контроль), морфологічні показники тушок кролів визначили здатність переважаючого генотипу не лише до інтенсивного росту, але і до більш високої м'ясної продуктивності в умовах інтенсивної технології виробництва кролятини. Дод.точки доступу: Дармограй, Л. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Китаєва, А. Забійні якості потомства баранів різного напряму продуктивності [Текст] / А. Китаєва, Р. Сусол, І. Слюсаренко> // Тваринництво України. - 2019. - № 3/4. - С. 7-11 : іл., табл. - Бібліогр.: с. 10-11
Кл.слова (ненормовані): помісь -- гісарська -- мериноландшаф -- забійні якості -- забійні вихід -- забійний вихід -- калорійність -- потомство -- баранці Анотація: Наведені результати експериментального дослідження щодо вивчення забійних якостей баранців першого покоління 4-х місячного віку, одержаних від схрещування баранів-плідників різних порід (гісарська і мериноландшаф) з матками цигайської породи. Встановлено, що цигай *гісарські помісні баранці за більшістю забійних показників мають кращі результати ніж їхні ровесники, одержані від барана породи мериноландшаф. Так, за забійним виходом вони мали перевагу на 10,4 %, за коефіцієнтом м'ясності - на 35,7 %, за калорійністю м'яса - на 12, 5 %. Дод.точки доступу: Сусол, Р.; Слюсаренко, І. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |