Пилкове обніжжя і перга: застосування і зберігання [Текст] / М. Н. Харитонова [та ін.]> // Пасіка. - 2012. - № 10. - С. 23 Рубрики: Бджільництво--Пасічництво Продукти бджільництва--Лікувальні властивості Кл.слова (ненормовані): консервування медом -- висушування перги -- заморожування перги Анотація: Бджолине обніжжя й перга, як й інші продукти бджільництва, мають складний склад і проявляють високу біологічну активність. Тому постає доволі актуальне завдання підібрати сучасні й зручні на практиці методи стабілізації (зберігання) бджолиного обніжжя й перги, що мінімально впливають на їхній склад і властивості. Дод.точки доступу: Харитонова, М. Н.; Бурмістрова, Л. А.; Буднікова, Н. В.; Акімова, С. Н. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Постоленко, Є. Заморожування: перспективний спосіб переробки сировини [Текст] / Є. Постоленко> // Пропозиція. - 2014. - № 11. - С. 110-112 Рубрики: Зберігання продукції--Переробка--Холодильні машини Анотація: Способи заморожування плодів та ягід. |
Ялпачик, В. Хранение плодов в замороженном виде [Текст] / В. Ялпачик> // Техніка і технології АПК. - 2014. - № 10. - С. 20-21 Рубрики: Харчова промисловість--Плодоовочева продукція--Зберігання--Заморожування Анотація: У статті наведено інформацію про технології зберігання овочів у замороженому вигляді. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |
Сімахіна, Г. О. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 198-205 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчова промисловість--Ягідні рослини Кл.слова (ненормовані): фазові переходи -- суниці -- оптимальні умови -- дефростація -- біологічна цінність -- органолептичні показники Дод.точки доступу: Халапсіна, С. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Осокіна, Н. М. Якість плодів вишні за різних способів заморожування [Текст] / Н. М. Осокіна, О. В. Василишина> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 203-208 : рис. - Бібліогр.: с. 208 Рубрики: Плодоягідні--Вишня--Зберігання Кл.слова (ненормовані): заморожені плоди вишні -- втрати маси -- сухі розчинні речовини -- цукри -- аскорбінова кислота Дод.точки доступу: Василишина, О. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Сінат-Радченко, Д. Є. Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м'ясо-молочної промисловості [Текст] / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 206-210 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 210 Рубрики: М'ясне виробництво--Молочне виробництво Кл.слова (ненормовані): м'ясо -- сир -- температура -- заморожування -- частка вимороженої води -- харчові технології Дод.точки доступу: Масліков, М. М.; Масліков, М. О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Сімахіна, Г. О. Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231 : табл. - Бібліогр.: с. 231 Рубрики: Ягоди--Заморожування Кл.слова (ненормовані): харчові технології -- фазові переходи -- кристалізація -- біологічна цінність -- холодильне оброблення -- кріоушкодження -- напівфабрикати -- швидкість заморожування Дод.точки доступу: Халапсіна, С. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Радовенчик, Я. В. Залізомісткі сорбенти для очищення води від нафтопродуктів [Текст] / Я. В. Радовенчик, М. І. Романенко , В. М. Радовенчик> // Экология и промышленность. - 2017. - № 1. - С. 74-80 : рис. - Бібліогр.: с. 80
Кл.слова (ненормовані): магнетит -- гранулометричний склад -- фільтраційні властивості -- заморожування -- прожарювання Дод.точки доступу: Романенко , М. І.; Радовенчик, В. М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Кухтіна, Ірина. Куди продавати? [Текст] / І. Кухтіна> // Садівництво по-українськи. - 2017. - № 4. - С. 12-14 : табл. Рубрики: Торгівля--Торгівельні мережі--Ринки збуту Кл.слова (ненормовані): ринкова ціна -- бренд -- угода -- заморожування плодів Анотація: Як найвигідніше збувати вирощене? Чи завжди, зважаючи на ризики та інвестиції, варто прагнути найвищої ціни? Саме про це розповідається в даній статті. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Гоноцкий, В. А. Влияние заморозки и посола на качественные характеристики мяса механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий, Л. П. Федина> // Ефективне птахівництво. - 2018. - № 5/6. - С. 34-36 : табл. Рубрики: Кури--М'ясо--Зберігання--Заморожування Кл.слова (ненормовані): дефекти -- мікробіологічні показники -- мікрофлора Анотація: В процессе хранения мяса птицы механической обвалки могут появится нежелательные дефекты, что может принести существенный экономический ущерб. В предлагаемых таблицах имеются показатели: изменение цветовых параметров мяса в зависимости от продолжительности холодильного хранения, органическая оценка мяса птицы механической обвалки, влияние выдержки в посоле на водосвязывающую способность мяса птицы механической обвалки, а также влияние выдержки на его бактериологические показатели. Дод.точки доступу: Федина, Л. П. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Вплив екстрактів плаценти людини на термогемоліз еритроцитів [Текст] / О. М. Боброва, Ю. С. Говорова, О. А. Нардід [та ін.]> // Доповіді Національної академії наук України. - 2018. - № 7. - С. 82-87. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Фармакологія--Лікарські засоби Фармакологія--Протизапальні засоби Кл.слова (ненормовані): Заморожування -- Фракції -- Гомогенат Анотація: Досліджено вплив заморожування екстрактів плаценти людини на їх здатність знижувати термогемоліз еритроцитів. Показано, що заморожування до -20 та -196 з подальшим відігрівом не спричиняє зменшення їх ефективності. Дод.точки доступу: Боброва, О. М.; Говорова, Ю. С.; Нардід, О. А.; Рєпіна, С. В.; Нарожний, С. В.; Покришко, С. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Заморська, Ірина. Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової [Текст] / Ірина Заморська> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 216-221 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 219
Кл.слова (ненормовані): заморожування -- середня маса -- аскорбінова кислота Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Нестеренко, Наталія. Вплив бланшування на якість заморожених культивованих печериць [Текст] / Наталія Нестеренко, Анастасія Іванюта, Костянтин Мостика> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 228-235 : табл. - Бібліогр.: с. 233
Кл.слова (ненормовані): харчова цінність -- якість -- теплова обробка Дод.точки доступу: Іванюта, Анастасія; Мостика, Костянтин Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Білай, Д. В. Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування [Текст] / Д. В. Білай> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 9. - С. 27-28 : фот. Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Якість Кл.слова (ненормовані): заморожуємо -- квашення -- соління -- зацукровування -- тара для зберігання -- підготовка продуктів Анотація: Не всі методи домашніх консервацій корисні для організму. Як розібратися в правилах грамотних заготівель? Скільки вітамінів залишається при різних видах зберігання фруктів, ягід, овочів і зелені? Розібратися в цьому допоможе стаття. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Ільченко, Наталія. Безпечне й корисне заморожування ягід та фруктів [Текст] / Наталія Ільченко> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 11. - С. 26 : фот. Рубрики: Ягоди--Фрукти--Заморожування Кл.слова (ненормовані): основні правила -- підготовка до заморожування -- вибір безпечної упаковки -- попереднє заморожування -- спосіб заморожування -- терміни зберігання Анотація: Про безпечне й корисне заморожування ягід та фруктів. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Мусхаріна, Валерія. Заготовляємо в тепло - насолоджуємося взимку [Текст] / Валерія Мусхаріна> // Україна молода. - 2023. - 6 верес. (№ 36). - С. 14 Рубрики: Овочі--Зберігання--Технології Кулінарія--Страви з овочів Кл.слова (ненормовані): заморожування овочів -- заморожування томатів -- заморожування болгарського перцю -- заморожування стручкової фасолі -- заморожування баклажанів -- технологія заморожування овочів -- вніб 5 Анотація: Як легко заморозити улюблені овочі, максимально зберігаючи їхню користь. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |