Пилкове обніжжя і перга: застосування і зберігання [Текст] / М. Н. Харитонова [та ін.] // Пасіка. - 2012. - № 10. - С. 23
Рубрики: Бджільництво--Пасічництво
   Продукти бджільництва--Лікувальні властивості

Кл.слова (ненормовані):
консервування медом -- висушування перги -- заморожування перги
Анотація: Бджолине обніжжя й перга, як й інші продукти бджільництва, мають складний склад і проявляють високу біологічну активність. Тому постає доволі актуальне завдання підібрати сучасні й зручні на практиці методи стабілізації (зберігання) бджолиного обніжжя й перги, що мінімально впливають на їхній склад і властивості.


Дод.точки доступу:
Харитонова, М. Н.; Бурмістрова, Л. А.; Буднікова, Н. В.; Акімова, С. Н.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Постоленко, Є.
    Заморожування: перспективний спосіб переробки сировини [Текст] / Є. Постоленко // Пропозиція. - 2014. - № 11. - С. 110-112
ББК 36.91
Рубрики: Зберігання продукції--Переробка--Холодильні машини
Анотація: Способи заморожування плодів та ягід.





    Ялпачик, В.
    Хранение плодов в замороженном виде [Текст] / В. Ялпачик // Техніка і технології АПК. - 2014. - № 10. - С. 20-21
ББК 36.91
Рубрики: Харчова промисловість--Плодоовочева продукція--Зберігання--Заморожування
Анотація: У статті наведено інформацію про технології зберігання овочів у замороженому вигляді.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




    Сімахіна, Г. О.
    Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 198-205 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Ягідні рослини
Кл.слова (ненормовані):
фазові переходи -- суниці -- оптимальні умови -- дефростація -- біологічна цінність -- органолептичні показники


Дод.точки доступу:
Халапсіна, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Осокіна, Н. М.
    Якість плодів вишні за різних способів заморожування [Текст] / Н. М. Осокіна, О. В. Василишина // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 203-208 : рис. - Бібліогр.: с. 208
Рубрики: Плодоягідні--Вишня--Зберігання
Кл.слова (ненормовані):
заморожені плоди вишні -- втрати маси -- сухі розчинні речовини -- цукри -- аскорбінова кислота


Дод.точки доступу:
Василишина, О. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Сінат-Радченко, Д. Є.
    Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м'ясо-молочної промисловості [Текст] / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 206-210 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 210
Рубрики: М'ясне виробництво--Молочне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо -- сир -- температура -- заморожування -- частка вимороженої води -- харчові технології


Дод.точки доступу:
Масліков, М. М.; Масліков, М. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Сімахіна, Г. О.
    Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231 : табл. - Бібліогр.: с. 231
Рубрики: Ягоди--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- фазові переходи -- кристалізація -- біологічна цінність -- холодильне оброблення -- кріоушкодження -- напівфабрикати -- швидкість заморожування


Дод.точки доступу:
Халапсіна, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Радовенчик, Я. В.
    Залізомісткі сорбенти для очищення води від нафтопродуктів [Текст] / Я. В. Радовенчик, М. І. Романенко , В. М. Радовенчик // Экология и промышленность. - 2017. - № 1. - С. 74-80 : рис. - Бібліогр.: с. 80
УДК
Рубрики: Вода--Очищення--Нафтопродукти
Кл.слова (ненормовані):
магнетит -- гранулометричний склад -- фільтраційні властивості -- заморожування -- прожарювання


Дод.точки доступу:
Романенко , М. І.; Радовенчик, В. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Кухтіна, Ірина.
    Куди продавати? [Текст] / І. Кухтіна // Садівництво по-українськи. - 2017. - № 4. - С. 12-14 : табл.
Рубрики: Торгівля--Торгівельні мережі--Ринки збуту
Кл.слова (ненормовані):
ринкова ціна -- бренд -- угода -- заморожування плодів
Анотація: Як найвигідніше збувати вирощене? Чи завжди, зважаючи на ризики та інвестиції, варто прагнути найвищої ціни? Саме про це розповідається в даній статті.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Гоноцкий, В. А.
    Влияние заморозки и посола на качественные характеристики мяса механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий, Л. П. Федина // Ефективне птахівництво. - 2018. - № 5/6. - С. 34-36 : табл.
Рубрики: Кури--М'ясо--Зберігання--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
дефекти -- мікробіологічні показники -- мікрофлора
Анотація: В процессе хранения мяса птицы механической обвалки могут появится нежелательные дефекты, что может принести существенный экономический ущерб. В предлагаемых таблицах имеются показатели: изменение цветовых параметров мяса в зависимости от продолжительности холодильного хранения, органическая оценка мяса птицы механической обвалки, влияние выдержки в посоле на водосвязывающую способность мяса птицы механической обвалки, а также влияние выдержки на его бактериологические показатели.


Дод.точки доступу:
Федина, Л. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Вплив екстрактів плаценти людини на термогемоліз еритроцитів [Текст] / О. М. Боброва, Ю. С. Говорова, О. А. Нардід [та ін.] // Доповіді Національної академії наук України. - 2018. - № 7. - С. 82-87. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Фармакологія--Лікарські засоби
   Фармакологія--Протизапальні засоби

Кл.слова (ненормовані):
Заморожування -- Фракції -- Гомогенат
Анотація: Досліджено вплив заморожування екстрактів плаценти людини на їх здатність знижувати термогемоліз еритроцитів. Показано, що заморожування до -20 та -196 з подальшим відігрівом не спричиняє зменшення їх ефективності.


Дод.точки доступу:
Боброва, О. М.; Говорова, Ю. С.; Нардід, О. А.; Рєпіна, С. В.; Нарожний, С. В.; Покришко, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Заморська, Ірина.
    Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової [Текст] / Ірина Заморська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 216-221 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 219
УДК
Рубрики: Ягоди--Вирощування--Суниця
Кл.слова (ненормовані):
заморожування -- середня маса -- аскорбінова кислота


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Нестеренко, Наталія.
    Вплив бланшування на якість заморожених культивованих печериць [Текст] / Наталія Нестеренко, Анастасія Іванюта, Костянтин Мостика // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 228-235 : табл. - Бібліогр.: с. 233
УДК
Рубрики: Гриби--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність -- якість -- теплова обробка


Дод.точки доступу:
Іванюта, Анастасія; Мостика, Костянтин

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Білай, Д. В.
    Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування [Текст] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 9. - С. 27-28 : фот.
Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Якість
Кл.слова (ненормовані):
заморожуємо -- квашення -- соління -- зацукровування -- тара для зберігання -- підготовка продуктів
Анотація: Не всі методи домашніх консервацій корисні для організму. Як розібратися в правилах грамотних заготівель? Скільки вітамінів залишається при різних видах зберігання фруктів, ягід, овочів і зелені? Розібратися в цьому допоможе стаття.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Ільченко, Наталія.
    Безпечне й корисне заморожування ягід та фруктів [Текст] / Наталія Ільченко // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 11. - С. 26 : фот.
Рубрики: Ягоди--Фрукти--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
основні правила -- підготовка до заморожування -- вибір безпечної упаковки -- попереднє заморожування -- спосіб заморожування -- терміни зберігання
Анотація: Про безпечне й корисне заморожування ягід та фруктів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Мусхаріна, Валерія.
    Заготовляємо в тепло - насолоджуємося взимку [Текст] / Валерія Мусхаріна // Україна молода. - 2023. - 6 верес. (№ 36). - С. 14
Рубрики: Овочі--Зберігання--Технології
   Кулінарія--Страви з овочів

Кл.слова (ненормовані):
заморожування овочів -- заморожування томатів -- заморожування болгарського перцю -- заморожування стручкової фасолі -- заморожування баклажанів -- технологія заморожування овочів -- вніб 5
Анотація: Як легко заморозити улюблені овочі, максимально зберігаючи їхню користь.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)